Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Džejk Džilenhol je zvezda napetog Netfliksovog trilera „The Guilty“

AUTOR: CityMagazine 10 Sep, 2021

Pretplatnici Netfliksa uskoro će biti u prilici da uživaju u filmu The Gulity, rimejku danskog filma Den skyldige, koji je 2018. naišao na odličan prijem kod publike i kritike. Novu verziju ove uzbudljive filmske priče režirao je Antoan Fukva, koga su proslavili filmovi Training Day (2002) i The Equalizer (2014), dok je scenario delo Nika Picolata, kreatora serije True Detective.

Radnja filma The Guilty dešava se tokom jednog jutra. Džejk Džilenhol tumači Džoa Bejlera, telefonskog operatera u službi za hitne slučajeve, koji dobija poziv od nepoznate žene, koja se po svemu sudeći nalazi u velikoj opasnosti. Bejler veruje da je ona kidnapovana, međutim, ubrzo otkriva da nije sve kao što mu se prvobitno učinilo i jedini izlaz iz situacije je da se suoči sa bolnom istinom.

Izvor: Netfliks

Sporedne likove u ovom trileru tumače Itan Hok, Pol Dejno, Rajli Kio i Piter Sarsgard. Film će premijerno biti prikazan 11. septembra na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, dok će na Netfiksu biti dostupan od 1. oktobra. Veoma napeti trejler za film The Guilty možete pogledati iznad ovog teksta.

Izvor: Deadline
Izvor naslovne slike: Netfliks