Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Oskarovac Hoakin Finiks je brižni ujak u trejleru za novu dramu

AUTOR: CityMagazine 11 Sep, 2021

Studio A24, koji stoji iza nagrađivanih filmova kao što su Moonlight, Lady Bird, Uncut Gems i Minari, objavio je trejler za svoju novu dramu C’mon C’mon. U pitanju je dirljiva filmska priča o odnosu ujaka i njegovog sestrića, koju je napisao i režirao Majk Mils.

Glavna uloga u filmu poverena je Oskarovcu Hoakinu Finiksu. On tumači Džonija, autora dokumentarnih filmova koji za potrebe svog novog projekta intervjuiše decu širom SAD o situaciji u svetu. Tokom putešestvija od Los Anđelesa do Njujorka, pa odatle do Nju Orleansa, društvo mu pravi njegov 8-godišnji sestrić Džesi (Vudi Norman), s kojim do tada nije imao preterano blizak odnos. Zajedničko provedeno vreme na putu, međutim, transformisaće život obojice.

Izvor: A24

Film C’mon C’mon premijerno je prikazan 2. septembra na festivalu Telurajd, gde je ostavio jako dobar utisak na publiku i kritiku. Njegov sadašnji rejting na sajtu Rotten Tomatoes je impresivnih 100%, dobijen doduše od svega sedam recenzija. Očekuje se da film bude na repertoaru svetskih bioskopa od novembra.

Hoakin Finiks je u međuvremenu prihvatio angažman u još jednom filmu studija A24. On, naime, ima glavnu ulogu u filmu Disappointment Blvd. Arija Astera, poznatog po skorašnjim hororima Hereditary i Midsommar. Aster je izjavio da će to biti 4-satna crna komedija, tako da se pripremite za još jedan intrigantan film jednog od najboljih reditelja i scenarista nove generacije.

Izvor: Coming Soon
Izvor naslovne slike: A24