Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Novi spot grupe Straight Mickey and the Boyz „Ponovo se budim”

AUTOR: CityMagazine 12 Sep, 2021
Novi spot grupe Straight Mickey and the Boyz „Ponovo se budim”

Straight Mickey and the Boyz su poznati kao grupa koja već više od decenije žari i pali regionom. Prepoznatljivi su po energiji i direktnim i britkim tekstovima koji izražavaju kritički stav prema mestu i trenutku u kom se nalaze, pa je u skladu sa tim Čovek koji ima obaveze, album objavljen pre skoro dve godine, sada još aktuelniji nego u trenutku izlaska.

Straight Mickey and the Boyz usled pandemijskih okolnosti album nisu koncertno promovisali kako su planirali, ali nisu sedeli skrštenih ruku. Upravo su objavili novi spot za pesmu Ponovo se budim, singl sa aktuelnog albuma.

„Uspeli smo da ostanemo produktivni i uradili smo jedan veoma zanimljiv spot, specifičan po tehnici snimanja. Jedva čekamo da publika to vidi i čuje”, euforično ističe frontmen grupe Miodrag Cicović, poznatiji kao Straight Mickey.

Specifičan je i spot, ali i novi beogradski nastup koji bend posle duže vremena priprema za 17. septembar od 20h u SubBeernom Centru. Straight Mickey and the Boyz će na otvaranju nove sezone najveće pivnice u Srbiji nastupiti zajedno sa kolegama iz bendova Artan Lili i Kanda Kodža i Nebojša.

Naslovna fotografija: Milan Stošić