• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Kokice u mikrotalasnoj spremamo pogrešno: Za ovaj ključan korak vam treba minut i biće savršene
Kokice iz mikrotalasne, foto: Patti McConville / Alamy / Alamy / Profimedia

Kokice u mikrotalasnoj spremamo pogrešno: Za ovaj ključan korak vam treba minut i biće savršene

CityMagazine
29.01.2023. 1 min ZdravljeIshrana

Kokice iz mikrotalasne su za mnoge omiljena grickalica. Iako nisu baš tako zdrave, gotove su za tren, pa nekada možete da se počastite.


Ipak, često na dnu kese ostane dosta zrna kukuruza koja se ne otvore.

Da vam se ovo ne bi dešavalo, potrebno vam je 60 sekundi i šoljica vode.

Tačnije, kako i stoji na uputstvu za upotrebu, a koje verovatno niko ne čita, dovoljno je da mirotalasnu ugrejete pre ubacivanja kokica, piše Dejli mejl.

Na pozadini kesice nalaze se uputstva.

„Za najbolje rezultate zagrejte mikrotalasnu zagrevanjem šoljice vode oko jednog minuta. Šoljicu zatim izvadite pre nego što ubacite kokice“, stoji na uputstvu.

Takođe, pre nego što ubacite kesicu u mirotalasnu, dobro je protresite da bi se so ravnomerno rasporedila.

A koliko dugo ih zagrevate?

Pa, u zavisnosti od vaše mikrotalasne, kokicama je potrebno između jednog minuta i 15 sekundi do pet minuta.


„S obzirom na to da se mikrotalasne razlikuju, isključite rernu kad se vreme pucanja kokica uspori na svake dve do tri sekunde“, piše još na paketiću.

Oznake:

kokicemikrotalasna

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Lenjost obično nije uzrok prokrastinacije, ključna je druga stvar
Prethodni

Lenjost obično nije uzrok prokrastinacije, ključna je druga stvar

6 namirnica koje tope kilograme: 3 već imate u kuhinji
Sledeći

6 namirnica koje tope kilograme: 3 već imate u kuhinji

Sledeći
6 namirnica koje tope kilograme: 3 već imate u kuhinji
30.01.2023.

6 namirnica koje tope kilograme: 3 već imate u kuhinji

Prethodni
29.01.2023.

Lenjost obično nije uzrok prokrastinacije, ključna je druga stvar

Lenjost obično nije uzrok prokrastinacije, ključna je druga stvar

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    žikina dinastija
    Pre Nikole Koje i Borisa Milivojevića, on je bio Miša iz serijala Žikina dinastija: Pogledajte kako danas izgleda
    CityMagazine
    eva braun
    Kako je nastajala pop muzika u inat užasnom vremenu: 30 godina kultnog albuma grupe Eva Braun
    CityMagazine
    Kalum Tarner
    Da li je Kalum Tarner naš sledeći Džejms Bond? Evo šta znamo
    CityMagazine
    žikina dinastija
    Gledao sam novi nastavak filma “Žikina dinastija” i rešio da rangiram svih 11 naslova iz ovog serijala
    CityMagazine
    hbo max decembar
    Decembar na HBO Max-u: Od prazničnih specijala do horora
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖