Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Exit-ov panel „Svesna seksualnost“ progovara o brojnim intimnim i tabu temama

AUTOR: CityMagazine 27 May, 2021
Exit-ov panel „Svesna seksualnost“ progovara o brojnim intimnim i tabu temama

Exit-ova platforma R:evolucija svesti panelom pod nazivom Svesna seksualnost (Conscious Sexuality) u četvrtak 3. juna u 20:00 otvoriće uzbudljivo i dosad neobrađeno polje diskusija i učenja. Skoro pola miliona ljudi pratilo je dosadašnja okupljanja, a ovaj, sedmi po redu panel, kroz brojne intimne i tabu teme staviće fokus na seksualnu energiju, taj apsolutni i nepresušni izvor kreativnosti koji ima moć da stvori najveće čudo od svih – život.

Učesnici panela biće:

Jordan Gray – Džordan je jedan od najcenjenijih trenera za seks i veze, s angažovanom publikom od preko 80 miliona čitalaca širom sveta. Jedan je od najprodavanijih autora na tom polju, i objavljivao je u medijima kao što su Vogue, Forbes, Cosmo, Self, The New York Times i mnogi drugi.

Triambika Ma Vive – Triambika vodi seminare posvećene seksualnosti širom sveta i pruža somatsko lečenje i mentorstvo za emocionalno i seksualno osnaživanje.

Buster Radvik – sertifikovani senzorimotorni psihoterapeut u privatnoj praksi. Specijalizovao se za individualnu, terapiju za parove i grupe u traumi, kao i za pitanja povezana s intimom, seksom i vezama.

Moderatorka panela biće Una Senić, sertifikovana učiteljica kundalini joge, poznata voditeljka, reporterka, novinarka, muzičarka, i koautorka knjige Balkan Tango With New Idea Woman.

Panel Svesna seksualnost otkriće kako moćnu seksualnu energiju iskoristiti za transformisanje i značajno poboljšanje svakog aspekta života – mentalnog i fizičkog zdravlja, odnosa sa sobom i drugima, kreativnog izražavanja i ukupne sreće i dobrobiti. Naučiće nas kako da povećamo životnu snagu da bismo ostali mladi i bili zdraviji nego ikada ranije, kako da negujemo samopouzdanje u svakodnevnom životu, kako da volimo i prihvatimo svoje telo i sebe u potpunosti, i kako da iskoristimo ovu energiju da bismo živeli bogat, ispunjen život. Ovaj panel takođe će ponuditi seksualnom životu krajnju nadogradnju, povećavajući potencijal za zadovoljstvo, povećavajući uživanje i sposobnost duboke intimnosti.

Uobičajena vrednost ovakve edukacije u svetu iznosi više stotina dolara, ali Exit-ova platforma donosi je domaćoj javnosti bez naplate, samo uz prethodnu registraciju na Zoom linku.

Exit-ov panel „Svesna seksualnost“

03.Jun 2021
Online