Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Glovo – Aplikacija pomoću koje možete poručiti sve što vam je potrebno gde god da se nalazite u gradu

AUTOR: CityMagazine 10 Oct, 2019
Glovo – Aplikacija pomoću koje možete poručiti sve što vam je potrebno gde god da se nalazite u gradu

Glovo je osnovan u Barseloni 2015. godine. Danas je prisutan u 247 gradova i 26 zemalja širom sveta među kojima su pored Španije, Portugal, Francuska, Italija, Rumunija, Gruzija, Ukrajina i Hrvatska u Evropi; Maroko i Egipat u Africi; Kostarika, Argentina, Ekvador, Peru, Urugvaj, Portoriko, Gvatemala i Dominikanska Republika u Americi. Glovo sarađuje sa mrežom koja broji više od 36.000 aktivnih kurira u svetu, koji isporuče više od 4.6 miliona porudžbina mesečno, širom sveta. Posluje sa više od 20,000 partnera širom sveta kao sto su McDonalds, KFC, Starbukcs, Pizza Hut, Wendy’s, Taco Bell, Carrefour, itd. i isporuči više od 40 miliona porudžbina na godišnjem nivou.

Glovo je multifunkcionalna aplikacija koja korisnicima omogućava naručivanje i dostavu bilo čega, od hrane i namirnica, poklona, cveća pa do farmaceutskih proizvoda i dokumenata u svom gradu.

Šta znači multifunkcionalna aplikacija? Glovo aplikacija omogućava unutar jedne aplikacije pristup različitim kategorijama – najboljim restoranima, supermarketima, prodavnicama, apotekama, iz kojih potrošači mogu naručiti sve što im je potrebno. Pored navedenih postoje i kategorije – kurirska dostava i „Anything” preko koje korisnici mogu poručiti (skoro) sve što požele.

Sa beogradskog predstavljanja aplikacije

Glovo se udružuje sa raznovrsnim spektrom poslovnih subjekata uključujući restorane, supermarkete, apoteke, cvećare kako bi se naručeni proizvodi dostavili putem mreže kurira, tzv. Glovera, u roku od svega nekoliko minuta.

Glovo aplikacija je od juna 2019. godine dostupna u Beogradu. Beograđani, kao i Glovo korisnici širom sveta, sada mogu iz udobnosti svog doma ili gde god da se nalaze brzo, jednostavno i lako, naručiti sve što im je potrebno i platiti putem aplikacije debitnom ili kreditnom karticom, ili ako im je draže gotovinom.

Najčitanije

Tri neodoljiva jesenja recepta sa jabukama

Budući da je prava, kišovita jesen već stigla, ovih dana radujemo se toploj, ušuškanoj atmosferi kod kuće uz omiljene knjige,…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…

Džoni Dep se vraća u Srbiju povodom promocije novog animiranog serijala

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije…

Vikend preporuke 15-17.10.

Dragi naši, kako bismo vam olakšali izbor aktivnosti za vikend, odlučili smo da na jednom mestu sakupimo nekoliko preporuka za…