Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kako obradovati dragu osobu ličnom porukom poznatih i ujedno pružiti podršku deci Srbije?

AUTOR: CityMagazine 11 Dec, 2020
Kako obradovati dragu osobu ličnom porukom poznatih i ujedno pružiti podršku deci Srbije?

Predstojeći novogodišnji praznici su po mnogo čemu drugačiji. Pandemija nas još uvek ne napušta, društveni kontakti su proređeni, briga za budućnost raste, zbog čega izostaje uobičajena euforija i radost decembra meseca.

Uprkos izazovima, nikada nam nije bilo važnije da zadržimo pozitivan duh, i da pošaljemo radost i dobre želje onima koji su bili uz nas u godini koja odlazi – prijateljima, članovima porodice i deci kojoj su potrebni pomoć i podrška.

Zbog toga je SuperSTA.RS odlučio da podrži UNICEF baš u vreme kada je to najviše potrebno deci Srbije. Nova platforma koja omogućava da obradujemo nama drage ljude personalizovanim porukama njihovih idola, privukla je za kratko vreme veliku pažnju. Poznate ličnosti iz sporta, umetnosti, glume, muzičke industrije i šou biznisa učestvuju u proslavi važnih datuma i postignuća u životu dragih ljudi kojima su ove inovativne čestitke namenjene. Pored razmene dobre energije i želja, SuperSTA.RS zajedno sa UNICEF-om podržava decu Srbije, tako što im zajedno sa javnim ličnostima na platformi donira deo prihoda. Na taj način SuperSTA.RS direktno pomaže decu Srbije u oblastima u kojima im je prekopotrebna podrška – od prevremeno rođenih beba u neonatologiji, razvoja u ranom detinjstvu, obrazovanja, do digitalnog nasilja, aktivizma mladih i opremanja bolnica u borbi protiv Kovid-19.

S obzirom na to da u Srbiji deca čine svega 17% stanovništva te da se zemlja suočava sa snažnim trendom depopulacije – svako dete je važno i zaslužuje radost i potrebnu razvojnu pažnju.

Zajednička akcija SuperSTA.RS i UNICEF ujedno promoviše ideju individualne filantropije, po kojoj je Srbija među pet najniže rangiranih zemalja u svetu u poslednjih 10 godina prema Svetskom indeksu davanja koji objavljuje Fondacija za pomoć dobrotvornim organizacijama (Charities Aid Foundation).

Ukoliko želite da obradujete drage osobe specijalnom željom za 2021, učinićete i dobro delo za decu Srbije. Pružite im  radost novogodišnjeg davanja.

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Tri neodoljiva jesenja recepta sa jabukama

Budući da je prava, kišovita jesen već stigla, ovih dana radujemo se toploj, ušuškanoj atmosferi kod kuće uz omiljene knjige,…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Najnovije - Scena

Ove inspirativne uporedne fotografije će vam pružiti neophodnu motivaciju za rad na sebi

Promene nabolje su i te kako moguće, a posebno ako ste dovoljno uporni i spremni na kontinuiran rad na sebi.…

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…