Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Nagrade osvajaj, zdravlje čuvaj

Kakva god bila 2020. godina, barem nas je naučila jednu važnu lekciju – da je zdravlje nas i naših najmilijih ono najvrednije što imamo i o čemu svakodnevno moramo da brinemo. Imajući u vidu globalnu pandemiju izazvanu virusom COVID-19, Super Vero je odlučio da svojim potrošačima podeli ne samo vredne nagrade, već i one koje će doprineti njihovom zdravlju.

Ukoliko spadate u one koji aktivno vode računa o zdravlju, ne propustite priliku da u periodu od 10. septembra do 7. oktobra učestvujte u Super Vero nagradnoj igri Nagrade osvajaj, zdravlje čuvaj. Sve Vero nagrade krojene su tako da doprinesu očuvanju vašeg zdravlja!

Pravo da učestvujete u nagradnoj igri stičete kupovinom promotivnih proizvoda čiji spisak možete pronaći na sajtu Super Vera ili se o njima raspitati na Info pultu u bilo kom njihovom marketu. Pošaljite SMS sa brojem računa, na kome su promotivni proizvodi u vrednosti minimum 500 dinara, na broj 8888. (SMS poruka se tarifira po ceni standardnog SMS-a).

Nagrade se izvlače svakog dana i svake nedelje! Dnevne nagrade: Beko citruseta, Gorenje blender ili Beko blender – biće vaši idealni saveznici u kreiranju zdravih i ukusnih obroka i napitaka. Jednom nedeljno možete osvojiti Xplorer sklopivi električni bicikl, jer svi znamo koliko je fizička aktivnost važna za naše zdravlje, Zepter Edel Wasser – prečišćavač vode koji koristi reverzibilnu osmozu i petostepeni sistem filtera, sertifikovan od strane Asocijacije za kvalitet vode, kao i Zepter Therapy Air iOn – prečišćavač vazduha, sertifikovan da ispunjava naučne zahteve za eliminaciju virusa Covid-19, najbolji prečišćivač vazduha na svetu po Experten Testen za 2016, 2019. i 2020. godinu.

One najsrećnije očekuje i posebno iznenađenje! Tri glavna dobitnika osvajaju po jednu od svake dnevne i po jednu od svake nedeljne nagrade. Biće to super premija za vaše zdravlje!

Dobitnicima stiže SMS obaveštenje koju nagradu su dobili. Izvlačenje glavnih nagrada biće 8. oktobra u 12h. Čuvajte fiskalni račun jer je obavezno priložiti ga prilikom preuzimanja nagrada. Konačni spisak izvučenih dobitnika biće objavljen 11. oktobra 2020. na Super Vero sajtu, kao i na Info pultu u svim Super Vero marketima.

Više informacija o nagradnoj igri pronađite ovde.

Budimo odgovorni, zdravi i čuvajmo jedni druge. Super Vero je tu da nam na tom putu pomogne.

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…

Džoni Dep se vraća u Srbiju povodom promocije novog animiranog serijala

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije…