Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Novogodišnja nagradna igra u Super Veru

AUTOR: CityMagazine 04 Dec, 2020
Novogodišnja nagradna igra u Super Veru

Možda još uvek ne znamo tačnu adresu Deda Mraza, ali mu znamo telefonski broj! Učestvujte u Super Vero novogodišnjoj nagradnoj igri, pošaljite poruke na 8888 i pokoni mogu stići pravo do vas!

Pored snežnih čarolija, novogodišnjih ukrasa i dekoracija, praznične trpeze i tople porodične atmosfere, jedna od najlepših stvari koju nam donosi zima je duh darivanja koji je prisutan u ovom periodu godine više nego bilo kada. Upravo u tom duhu Super Vero je organizovao novogodišnju nagradnu igru kako bi vam doneo najlepše poklone – rasterećenu i uzbudljivu kupovinu u 2021. godini!

U toku trajanja nagradne igre, od 3. do 30.12.2020, svake nedelje biće podeljeno 70.000 dinara  i dva puta po 30.000 dinara za kupovinu u Super Veru. Glavna nagrada je 500.000 dinara za kupovinu, koja se  izvlači na kraju nagradne igre i to 3 dobitnika. Nagrade se dodeljuju u vaučerima za kupovinu u Super Vero marketima u 2021 godini. Uz ovakve nagrade, sami ćete najbolje znati kako da obradujete sebe i svoje najdraže kvalitetnom ponudom koju vam pruža bogat asortiman Super Vera. Učestvujte u nagradnoj igri i sa osmehom na licu i punim kesama u rukama – zakoračite u Novu godinu.

Kako biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete SMS, sa brojem računa na kome ste ostvarili uslov za učešće u nagradnoj igri, na 8888. Uslov za učešće se ostvaruje kupovinom promotivnih proizvoda u minimalnom iznosu od 500 dinara. Spisak promotivnih proizvoda se nalazi u brošuri, na info pultu u marketima kao i na Super Vero sajtu.

Pišite Deda Mrazu! Ove godine on vas čeka u Super Veru!

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Ove inspirativne uporedne fotografije će vam pružiti neophodnu motivaciju za rad na sebi

Promene nabolje su i te kako moguće, a posebno ako ste dovoljno uporni i spremni na kontinuiran rad na sebi.…

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…