Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Otvorena Galerija Belgrade – najveći tržni centar u regionu

AUTOR: CityMagazine 30 Oct, 2020
Otvorena Galerija Belgrade – najveći tržni centar u regionu

Galerija Belgrade, najveća šoping, gastronomska i zabavna destinacija u regionu, otvorena je danas kao deo projekta Belgrade Waterfront. Predstavlja do sada neviđenu atrakciju na domaćem tržištu, kako zbog lokacije na samoj obali reke, tako i zbog impozantne veličine i jedinstvenih sadržaja koje nudi.

Tržni centar Galerija Belgrade kreiran je uz primenu svih svetskih standarda u ovoj industriji. Sa ukupnom površinom od 300.000 kvadrata, najvećim zelenim krovom u regionu i čak 3.600 parking mesta, Galerija pomera standarde i nudi potpuno novo iskustvo kupovine i zabave, koje će se vremenom dodatno obogaćivati.

Svi posetioci će na jednom mestu pronaći najpoznatije svetske i domaće brendove, uživati u desetinama kafića i restorana sa najlepšim pogledom na reku i nezaboravno se zabavljati. Jedinstveno iskustvo posete Galeriji Belgrade obezbeđuju i premijum izdanja svih brendova, čak petina površine posvećene gastronomskoj ponudi, kao i zabavni sadržaji za sve generacije. Pored najvećeg trambolina parka u ovom delu Evrope, u Galeriji Belgrade se nalazi i Cineplexx Galerija Belgrade – multipleks bioskop sa čak devet sala i više od 1.700 sedišta, koji srpskom tržištu predstavlja najbolju svetsku IMAX® tehnologiju za prikazivanje filmova.

Jedinstvenom doživljaju kupovine doprinosi još jedna inovacija – reč je o programu lojalnosti „Moj Beograd“, čiji članovi postaju svi koji preuzmu aplikaciju Galerije Belgrade. Skeniranjem računa napravljenim prilikom kupovine u ovom tržnom centru, članovi sakupljaju bodove koje mogu koristiti za naredne kupovine. Prvi koji će imati priliku da kupuju na ovaj način su dobitnici nagradne igre „Šopinguj kao milioner“.

Arhitektonsko rešenje inspirisano duhom i ulicama Beograda donosi eksterijer od kamena i stakla i unutrašnje podove i fasade sačinjene od prirodnih materijala, zahvaljujući kojima šetnja kroz Galeriju ne liči ni na jednu drugu posetu tržnom centru. Zeleni krov za relaksaciju i prostrane spoljašnje terase restorana i kafića idealno se uklapaju u desnu obalu Save i kreiraju novo omiljeno mesto okupljanja.

Najčitanije

Viktorija Bekam u šik izdanju za svečanu priliku

Viktorija Bekam je žena kojoj u stilskom pogledu gotovo da nema ravne, i to na svetskoj sceni. U prilog joj…

Ova hrana je dobra za mozak

Godinama se već priča o tzv. superhrani. To su namirnice koje su izrazito dobre za ljudski organizam, zbog čega je…

Veliki hit Elene Ferante konačno stiže na veliko platno

Književni fenomen poznat kao Elena Ferante ima mnoge fanove u Srbiji, a baš za sve vas imamo dobre vesti. Naime,…

Najnovije - Scena

Novi broj City Magazine-a u Danasu u utorak 26. oktobra

List Danas i City Magazine čekaju vas zajedno na trafikama širom Srbije u utorak 26. oktobra. Danas i City Magazine…

Zabavne slučajnosti koje se dešavaju samo jednom u životu

Kako biste reagovali da hodate supermarketom i na ambalaži nekog proizvoda ugledate ilustraciju čoveka koji izgleda isto kao vi? A…

Vikend preporuke 22-24.10.

Dragi naši, kako bismo vam olakšali izbor aktivnosti za vikend, odlučili smo da na jednom mestu sakupimo nekoliko preporuka za…