Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Preuzmite filter LiceUlice i pomozite prodavcima u prodaji, ali iz svoje sobe

AUTOR: CityMagazine 26 Oct, 2020
Preuzmite filter LiceUlice i pomozite prodavcima u prodaji, ali iz svoje sobe

Organizacija LiceUlice od svog osnivanja, 2010. godine, realizuje program direktne podrške građanima koji najteže dolaze do posla, sa ciljem njihove veće socijalne i ekonomske uključenosti. 

Program se realizuje kroz više aktivnosti, a najvidljivija od njih je izdavanje magazina LiceUlice i njegova distribucija kroz mrežu uličnih prodavaca, kojima pripada polovina zarade od svakog prodatog magazina. U proteklih 10 godina organizacija je obezbedila posao i ekonomsku podršku za više od 500 pojedinaca, a distributivna mreža se konstantno širi i trenutno broji oko 120 prodavaca.

Sa novim brojem, stigla je i nova online akcija koja za cilj ima direktnu podršku prodavcima koji se zbog celokupne situacije još uvek nisu vratili na ulice u punom sastavu.

U nekoliko klikova, svako će moći da obuče plavi prepoznatljiv prsluk i kroz svoje društvene mreže pozove prijatelje i poznanike da kupe poslednje digitalno izdanje magazina, pretplate se, doniraju ili kupe majicu u internet prodavnici. Uz specijalni LiceUlice filter, čitaoci i čitateljke magazina LiceUlice moći će da pruže aktivnu podršku i postanu deo tima prodavaca, makar nakratko, i to iz svoje sobe.

Kako cela Covid-19 situacija i jesen utiču na manji broj ljudi na ulicama, realni scenario je da ćete sve češće sretati prodavce magazina LiceUlice na virtuelnim trgovima, instagram ćoškovima i fejsbuk raskrsnicama. Pridružite se akciji, skinite prsluk sa profila LiceUlice i u par klikova snimite stori ili izbacite post sa pozivom za kupovinu novog 66. digitalnog izdanja.

Prodavci magazina LiceUlice biće najsrećniji kada vide vaša nasmejana lica i prepoznaju vas kao svoje kolege. Polovina zarade, kao i svaki put, ide njima.

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Ove inspirativne uporedne fotografije će vam pružiti neophodnu motivaciju za rad na sebi

Promene nabolje su i te kako moguće, a posebno ako ste dovoljno uporni i spremni na kontinuiran rad na sebi.…

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…