Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

STOP SHOP: Zeleni i Narandžasti šoping vikendi u bezbednom okruženju

AUTOR: CityMagazine 20 Oct, 2020
STOP SHOP: Zeleni i Narandžasti šoping vikendi u bezbednom okruženju

STOP SHOP ritejl parkovi u Srbiji rezervisali su kraj oktobra za sjajne akcije i popuste tokom dva šoping vikenda posvećena ekološkim pitanjima i modnim trendovima.

Tokom Zelenog šoping vikenda, od 23. do 25. oktobra u STOP SHOP-u, u fokusu su eco-friendly i svi proizvodi koji doprinose kvalitetnijem životu u zdravom okruženju. Dobro poznati zakupci će posetiocima ponuditi spoj modnih i ekoloških standarda kroz prirodne materijale, drvene igračke…

Tu su sjajne akcije i pristupačne cene, a biće i korisnih saveta – od modnih, sportskih do ekoloških i onih koji se odnose na zdravlje. Odgovornost ide uz ekologiju, tako da svi posetioci STOP SHOP ritejl parkova i dalje mogu da uživaju u kupovini i zabavnim sadržajima u sigurnom okruženju.

Iako je pandemija korona virusa donela novu realnost i promene u ponašanju, nije zaustavila život, naše navike i radosti. STOP SHOP u Srbiji poslednjeg vikenda ovog meseca, od 30. oktobra do 1. novembra, organizuje Narandžasti šoping vikend. Nove kolekcije su već uveliko stigle, a modni brendovi promovišu šta ćemo nositi tokom jesenje i zimske sezone. Većina brendova je obezbedila sjajne akcije i popuste za „modne dane u narandžastom”.

Takođe, već se odvija zanimljivo takmičenje i na društvenim mrežama. Svi koji do 30. oktobra pošalju kratki tekst i fotografiju iz svog najdražeg STOP SHOP centra na temu zašto je „STOP SHOP moj omiljeni ćošak“ (za Fejsbuk) ili fotografiju sa propratnim rečenicama o „kul oktobru u STOP SHOP -u“ (za Instagram) – ulaze u konkurenciju za vredne poklone.

STOP SHOP ritejl parkovi rade po svim higijenskim i bezbednosnim standardima, uz zvanično propisane mere. Kako bi se svi posetioci i zaposleni osećali sigurno tokom posete i kupovine, obavezne su zaštitne maske, dezinfekcija ruku pre ulaska u radnju i održavanje distance.

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Ove inspirativne uporedne fotografije će vam pružiti neophodnu motivaciju za rad na sebi

Promene nabolje su i te kako moguće, a posebno ako ste dovoljno uporni i spremni na kontinuiran rad na sebi.…

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…