Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Vreme darivanja i „sigurno novogodišnje iščekivanje“ u Plaza centru

AUTOR: CityMagazine 27 Dec, 2020
Vreme darivanja i „sigurno novogodišnje iščekivanje“ u Plaza centru

Ova godina će biti upamćena kao vanredna i zato se nadamo da će nam nova 2021. doneti ispunjenje želja, i onih novih i ovih na čekanju. Postoji ipak nešto što se neće promeniti – radost praznične atmosfere i darivanja u Šoping centru Kragujevac Plaza.

Novogodišnji „shopping dani“ od 28. do 31. decembra prava su prilika za sve koji su čekali poslednji trenutak da kupe poklone za sebe ili svoje najbliže. Posetioce očekuje pregršt specijalnih prazničnih popusta za kupovinu koja se i nagrađuje – dok biraju poklone u prazničnoj atmosferi, Plaza priprema vredne poklon kartice.

Za „sigurno novogodišnje iščekivanje“ kreirani su specijalni Giphy stikeri, a isprobavamo i praznične Instagram filtere. Zabavi se pridružuju naši popularni inflenseri, fitnes trener Ivana Milosavljević i fotograf Aleksandar Ješić, a tu su i nagrade za najmaštovitije primene filtera.

Deda Mraz i njegovi pomoćnici vilenjaci u Plaza centru već dele poklone mališanima, a novogodišnji „kutak za slikanje“ čeka sve koji žele da naprave uspomenu pored jelke i prazničnih ukrasa.

U Šoping centru Kragujevac Plaza obavezne su zaštitne maske i održavanje distance, a za sve propisane higijenske i bezbednosne mere brinu se zaposleni u skladu sa međunarodnim sertifikatom za bezbednu kupovinu u tržnim centrima.

Kragujevac Plaza centar radi u izmenjenom režimu, u skladu sa svim odlukama Vlade Srbije za suzbijanje pandemije korona virusa. Sve aktuelne informacije o dešavanjima i eventualnim promenama mogu se naći na sajtu www.kragujevacplaza.rs ili Facebook i Instagram profilima centra.

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Tri neodoljiva jesenja recepta sa jabukama

Budući da je prava, kišovita jesen već stigla, ovih dana radujemo se toploj, ušuškanoj atmosferi kod kuće uz omiljene knjige,…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Najnovije - Scena

Ove inspirativne uporedne fotografije će vam pružiti neophodnu motivaciju za rad na sebi

Promene nabolje su i te kako moguće, a posebno ako ste dovoljno uporni i spremni na kontinuiran rad na sebi.…

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…