Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Novogodišnja tombola za lepši svet oko nas

AUTOR: Ljubica Slavković 28 Dec, 2020
Novogodišnja tombola za lepši svet oko nas

Doček Nove godine u krugu porodice nikada nije imao više smisla nego sad. Naš dom postao je mesto slavlja, odmora, razonode, rada, i ne čudi što je trend za 2021. godinu upravo u uređenju našeg neposrednog okruženja. Još ako u to uključimo proizvode domaćih umetnika, kojima je ova godina bila posebno izazovna, srca su nam zaista praznično puna.

Novogodišnja sezona nije kompletna bez Čuvene Čumić Tombole! I ove godine ona ne izostaje, samo se seli u onlajn prostor. Održava se 29. decembra preko Instagrama i u njoj učestvuje pet radnji smeštenih u Ćumić tržnom centru: All Nut, Gallery 1250, Kamen Dizajn, Marija Handmade i Spice Up Shop. U tomboli se učestvuje kupovinom u nekoj od navedenih radnji, a zatim se prijavni listić koji se dobije prilikom kupovine ubaci u za to predviđene kutije. Naravno, i onlajn kupci imaju pravo učešća, tako da požurite po svoje tombola brojeve.

Ukrasi za jelku

Ekipa umetnka okupljena oko Gallery 1250 tradicionalno donosi porcelanske ukrase za jelku oslikane kobaltom, a ove godine novitet su i nežne jelkice sa zlatnim detaljima, ali i ukrasi za jelku u obliku jednoroga i drugih preslatkih bića, bila ona stvarna ili pravo iz bajki. Širok spektar novogodišnjih ukrasa za jelku čeka nas u ovom keramičkom raju, punih boja, šara, šljokičavog praha i magije.

Naravno, u ovom koloritnom svetu keramike čekaju nas i originalni i neponovljivi pokloni i poklončići za naše drage i bližnje. Možda je tu jedna prednost onlajn kupovine – mogu se naručiti da kao iznenađenje stignu na nečiju adresu.

Antistres paketi

Kamen Dizajn, kao što ime govori, od prirodnog kamena ručno prave mala umetnička dela u kojima stanuju biljke. Njihove saksije i aranžmani plene i unose prijatni mir svojom lepotom, pa ne čudi da su pokrenuli i prave male antistres pakete. U pitanju su uradi sam paketi koji stižu pravo na adresu koja se navede u porudžbini.

U ponudi su tri različita antistres paketa, u zavisnosti od broja biljaka koji svaki paket sadrži. U paketu su kamenčići za krupnu i sitnu drenažu, supstrat za sukulente, osam vrsta dekorativnih kamenčića, ukrasno drvce i kamen, mini alat i sva potrebna uputstva kako da se dobijena biljčica zasadi i aranžira prema sopstvenom nahođenju i afinitetima, a onda i da se s ljubavlju neguje.

Kozmetika za potpuno uživanje

All nut takođe nudi setove za potpuno uživanje, pa i ne čudi da su pokrenuli i saradnju s Kamen Dizajn gde je u posebno aranžiranim paketima moguće naručiti kombinaciju ovih proizvoda. All nut donose ručno izrađene kreme, parfeme, prirodna ulja za jelo i telo, sapune i druge prirodne proizvode koji nas hrane iznutra i spolja, i mogu biti savršeni pokloni za one o kojima brinemo.

Svaki set, bilo da su u pitanju različiti pilinzi i sapuni, set sapuna po izboru, kreme i serumi, parfemi ili ulja, brižljivo je dekorisan i upakovan, tako da mami kako svojim sadržajima, tako i svojom pojavom.

Udobno je #newnormal

Kako Marija Handmade kaže, udobno je #newnormal. To što nam se dom pretvorio u kancelariju, teretanu, igraonicu ili učionicu, ne znači da ne možemo da se u tome dobro osećamo i lepo izgledamo.

Zato Marija Handmade nudi udobne i meke, a elegantne haljine na preklop, šalove i džempere, a za one izlaske iz kuće u duge šetnje na hladnom i otvorenom, tu su i dugi, ručno tkani ženstveni kaputi. I naravno, ručno tkane kape da upotpune jesenje kombinacije.

Začinite Novu godinu

Ništa ne može biti ukusno bez pravih začina. Novogodišnje slavlje u krugu porodice prilika je za posebne trpeze, koje traže i posebne začine. Spice Up Shop svoja vrata, fizički ili onlajn, otvara upravo za te prilike. Ova riznica začina donosi ukuse iz celog sveta, u zamislivim i nezamislivim varijantama, samo jednog ukusa ili mnoštvo mešavina, i nema recepta za koji ova radnja nema pravog leka.

U ponudi su začini, začinske mešavine, začinsko bilje, raznolikost soli i bibera, čilija i paprike, i naravno, poklon pakovanja i kuhinjska galanterija. Poklon pakovanja donose različite kombinacije začina, u pakovanjima od teglica do epruveta, samostalnim kombinacijama ili sa mlinom, korpicom za hleb i escajg, i raznim drugim korisnim, a lepim drangulijama. Za one koji nisu sigurni da će pogoditi ukus svojih dragih, a žele da im ugode, tu je i poklon kartica s kojom greške nema.

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Tri neodoljiva jesenja recepta sa jabukama

Budući da je prava, kišovita jesen već stigla, ovih dana radujemo se toploj, ušuškanoj atmosferi kod kuće uz omiljene knjige,…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Najnovije - Scena

Ove inspirativne uporedne fotografije će vam pružiti neophodnu motivaciju za rad na sebi

Promene nabolje su i te kako moguće, a posebno ako ste dovoljno uporni i spremni na kontinuiran rad na sebi.…

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…