Ljudi na mrežama su poludeli kad su videli koliko košta jedan krompir u novosadskom restoranu: “Možda je toliko zbog imena?”
Koliko biste platili za jedan krompir u restoranu? A za jedan “krompir u gaćama”?
Već neko vreme popularna domaća „obična“ jela postala su trendi po fensi restoranima i počela da se nude kao specijaliteti sa specijalnom cenom. Jedan od primera je kačamak koji u Srbiji i regionu ide i od pet do 15 evra za porciju, piše nova.rs.
Sada je na red došao krompir, i to ne bilo kakav.
Društvenim mrežama deli se fotografija na kojoj se vidi da iz jednog novosadskog restorana možete da poručite jedan krompir za oko 1.000 dinara.
Krompir u gaćama:
nažalost ne šalim se pic.twitter.com/Ern0VklbMw
— Anja (@anjastanisic) May 19, 2025
U pitanju je takozvani krompir u kaputu/čakširama/gaćama koji ide uz nešto priloga. Ti duvan čvarci, kajmak, slaninica očigledno ovoj porciji diže cenu, ali mnogi primećuju da ti prilozi su faktički u tragovima i zato je većina šokirana ovom ponudom.
Kažu kako je ovo klasično precenjena ponuda, da im se smučilo da cene svega idu doslovno u nebesa, ali i da će jednostavno uvek biti nekog ko će poželeti nešto slično, jer ovakve i slične ponude i opstaju..
No Comment! Be the first one.