Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Ova šik mačka je hit na Instagramu

Ako je nešto u životu sigurno, to je da na internetu, a naročito Instagramu, uvek možete da pronađete zanimljive slike slatkih kućnih ljubimaca i drugih životinja da vas oraspolože. Bilo da su u pitanju psi i mačke, ili nešto egzotičniji ljubimci poput ježa, praseta ili kameleona, životinje nam kao po pravilu donose osmeh na lice i uveseljavaju nas.

Ne znamo za vas, ali nama uopšte ne smeta ovaj vid oraspoloživanja i zato se uvek radujemo pronalasku novih naloga sa životinjama. Ovog puta se osvrćemo na Zapu, macu iz Holandije, koja izgleda ima prepun garderober šik odeće. Na fotografijama sa ovog naloga može se videti kako nosi brendove kao što su Supreme, Chanel ili čak i Gucci. Neka od izdanja su ružičasti džemper, naočare za sunce jarkoplave boje, kao i mornarska majica na pruge.

Iako ne znamo koliko je puta potrebno praviti fotografije da bi se došlo do rezultata koje vidimo na Instagramu, ova maca deluje kul i skoro pa nezainteresovano za to što se dešava oko nje. A odeća i aksesoari joj stoje kao saliveni, kao što možete i videti na galeriji koja sledi. Za više fotografija, posetite Zapin nalog.

Izvor: Pop Sugar

Fotografije: zappa_the_cat