Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
5  puta kada nas je Adel oduševila

Pevačica Adel danas puni 33 godine! Stoga smo odlučili da joj posvetimo ovaj tekst, jer je u poslednje vreme retko prisutna u medijima. Podsećanja radi, ova umetnica poslednji album, pod nazivom 25, objavila je pre 6 godina. No, ovoga puta neće biti reči o muzici, već o njenim objavama na društvenim mrežama koje su izazvale puno pažnje i reakcija među njenim pratiocima. Nadamo se da ćete se u narednim redovima opustiti i mislima prizvati nove pesme ove talentovane pevačice, koje su spremne, ali još uvek čekaju pravi trenutak… 3, 2, 1, krećemo!

1. Promena fizičkog izgleda

Tačno pre godinu dana, Adel je objavila fotografiju kojom je, nakon perioda tajnosti, ovekovečila svoju novu, zanosnu figuru. Naravno, niko od fanova nije ostao ravnodušan na ovu pozitivnu promenu.

Instagram: adele

2. Numera Hello

Tri meseca nakon objavljivanja pesme Hello, na platformi YouTube, ona je dostigla neverovatnih milijardu pregleda. Naravno, reč je o jednom od najgledanijih sadržaja na ovoj platformi, sa 27 miliona pregleda u prva 24 sata!

3. Oboren rekord

Budući da je dvadeset jednu nedelju zaredom provela na vrhu Billboard liste popularnosti, Adel je nadmašila čak i Vitni Hjuston koja je do tada držala rekord.

John Shearer/Getty images

4. Druženje sa Harijem Stajlsom na plaži

U januaru prošle godine osvanule su fotografije sa plaže na kojima smo zapazili pevačicin vitkiji izgled, ali i to da je bila u zanimljivom društvu…

Instagram: adelesp

5. Još jedan oboren rekord

Oops!… I did It Again glasio je naziv jednog od albuma Britni Spirs, koji je rasprodat za nedelju dana. Ipak, Adel je sa albumom 25 uspela da obori sve svetske rekorde.

Christopher Polk/Getty images

Izvor: Cosmopolitan España