Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Bili Ajliš na naslovnici magazina Vogue u halterima kreatorke sa Balkana

AUTOR: CityMagazine 08 May, 2021
Bili Ajliš na naslovnici magazina Vogue u halterima kreatorke sa Balkana

Pre nekoliko dana, Bili Ajliš mnoge fanove iznenadila je izdanjem u kojem se pojavila na naslovnici britanskog magazina Vogue. Kako piše gloria.hr, Bili je na sebi imala Dior čarape, Vivianne Westwood korset i haltere izrađene u jednoj čakovečkoj radionici.

U pitanju je brend Coco’s Retro Closet iz hrvatskog grada Čakovca, koji proizvodi donji veš, steznike i haltere, a iza koga stoji Gordana Lakić. Gordana sebe naziva švaljom sa iskustvom dužim od dvadeset godina, a dizajniranjem donjeg veša bavi se više od pet godina. Kaže da su joj inspiracija pedesete i šezdesete godine prošlog veka, kada su halteri i steznici bili obavezan deo ženske odeće.

Ovo nije prvi put da je Bili Ajliš šokirala svoje fanove drastičnom promenom izgleda. Naime, nedavno su se svi iznenadili kada je svoju prepoznatljivu zelenu kosu ofarbala u plavu boju. A kako su svi navikli da je vide u širokoj i casual odeći, ovo njeno ženstveno i senzualno izdanje niko nije očekivao. S obzirom na to da nas je sve navikla na rušenje raznih normi, i ovo treba shvatiti na isti način.

Kao komentar na ove fotografije, Bili je izjavila: „Sve je u tome šta vam donosi dobar osećaj“. Deluje kao da se ona zaista oseća dobro u svojoj koži i da se trudi da bude primer kako je samopouzdanje veoma bitno. Iako ima tek 19 godina, već je postigla zavidan uspeh, a sigurno je da od nje treba očekivati još puno zanimljivih projekata.

Izvor: Gloria.hr

Fotografije: Vogue/Craig McDean