Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Zašto se Bili Ajliš ofarbala u plavo?

AUTOR: CityMagazine 21 Mar, 2021
Zašto se Bili Ajliš ofarbala u plavo?

Bili Ajliš mlada je umetnica koju cenimo ne samo zbog muzike koju izvodi, već i po odnosu prema feminizmu i svom telu. Pored toga, zavoleli smo i njenu ekscentričnu frizuru u vidu crnih i zelenih pramenova, koja više ne izgleda tako. U daljem delu teksta otkrivamo zašto se pevačica odlučila na promenu, a dok čitate predlažemo da u pozadini ide njena pesma Bad Guy.

Ova devojka na svom Instagram profilu objasnila je šta je posredi, a na opšte iznenađenje, nije muzika. Reč je o dokumentarcu, koji je priredila za fanove, a otkrila je i to da nije zapostavila snimanje pesama, već vredno radi i na albumu. Ali, vratimo se novitetu kada je reč o kosi, jer je ona znak zaokreta i umetničkog sazrevanja. Kao što vidite, sada deluje pitomije, nestalo je tame iz pogleda. Čini se da nas nešto slično očekuje i u samim pesmama, nešto mekši zvuk i suptilnija produkcija. Mi tipujemo da ćemo slušati melodije poput onih iz ʽ80-ih, bar na prvi pogled tako izgleda.

Dok iščekujemo album, možemo da pogledamo spomenuti dokumentarac, koji je već dostupan na platformi Apple TV+. Pun naziv ovog ostvarenja je Billie Eilish: The Worldʼs A Little Blurry, a ispod teksta vam postavljamo trejler. Bez ikakve sumnje, imaćemo priliku da saznamo do sada nepoznate detalje iz njenog privatnog života, ali i sa scene.

Izvor: Cosmopolitan España

Fotografije iz naslovnog kolaža: Getty images, Billie Eilish Instagram