Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Brajan Adams je zvezda Pirelijevog kalendara za 2022. godinu

AUTOR: CityMagazine 10 Jun, 2021
Brajan Adams je zvezda Pirelijevog kalendara za 2022. godinu

Nakon pauze prouzrokovane korona virusom, ponovo ćemo uživati u fotografijama Pirelijevog kalendara. Brajan Adams pobrinuće se za stranice izdanja za narednu godinu, a najavljene su i još neke novine. Potvrda ove vesti stigla je upravo od ovog svestranog umetnika, i to na Instagramu, gde je napisao da je ponosan što se našao u ovoj ulozi. Zatim je dodao i to da će više detalja u vezi sa Pireli projektom otkriti tokom leta.

Podsećanja radi, ovo nije prva prilika da se Brajan Adams našao iza objektiva. Naprotiv, oprobao se u različitim granama umetnosti, i tako nam približio ličnosti iz sveta filma, mode, ali i muzike, čiji je deo. Mik Džeger, Džon Bojega, Ejmi Vajnhaus i Naomi Kembel samo su neka od slavnih imena koja su mu do sada pozirala, a ne treba zaboraviti ni to da mu je pripala čast da ovekoveči zlatni jubilej kraljice Elizabete II.

Naredna godina će za njega definitivno biti u znaku pomenutog kalendara, dok će ovu pamtiti po objavljivanju petnaestog studijskog albuma. Nema sumnje da će i nove numere zabeležiti sjajan uspeh, baš kao i celokupna njegova dosadašnja karijera. Podsećanja radi, Brajan Adams do sada je osvojio tri Oskara, pet Zlatnih globusa, i jednu Gremi nagradu. Sjajan bilans, zar ne?

Izvor: Elle Italia

Naslovna fotografija: Self-portrait Bryan Adams