Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Kako izgleda veza sa blizancem?

Blizanci nemaju baš dobru reputaciju u muško-ženskim odnosima, a razlog je obuzetost svojim mislima. Međutim, moramo priznati da su istovremeno i pričljivi, inteligentni, sjajni u komunikaciji i da umeju da se zauzmu za sebe u svakoj situaciji. Ukoliko želite da saznate kako izgleda zabavljanje sa pripadnikom ovog horoskopskog znaka, ostanite sa nama i u nastavku…

Najbolji partner

Blizanci su kompatibilni sa osobama rođenim u znaku strelca. Kada prvi svoju pažnju usmeri na detalje, drugi je tu da pomogne u otkrivanju šire slike. Pripadnici ovog vatrenog znaka poznati su po optimističnoj prirodi i mudrosti, što blizanci visoko vrednuju. Sa druge strane, postoji naklonost i ka preostala dva vodena znaka, vagama i vodolijama, jer se dobro razumeju i prepoznaju. Udruženi često analiziraju ili kritikuju druge.

Mane

Pripadnici ovog znaka imaju običaj da se oprobaju u više stvari istovremeno, što se nekad prenosi i na emotivne odnose. Obično imaju više otvorenih opcija, i teško im je da se obavežu. Pokušaji da se dođe do ozbiljne veze za kratko vreme osuđeni su na propast. Razmišljanja o partneru im se neretko smenjuju iz dana u dan, a umeju i da se okrenu ka boljoj prilici, čim se ukaže.

Zabavljanje

Blizanci su mahom društveni, pa ponekad partnera povedu sa sobom na piće ili kafu sa društvom. Neprestano su u pokretu i okruženi ljudima. Jedna od pasija im je komentarisanje tuđih života, a za izlazak biraju neobične lokacije, poput knjižare, muzeja, ili obližnjeg grada, za promenu.

Loš izbor

Pripadnici horoskopskog znaka jarac ne uklapaju su u opisanu sliku, jer imaju isplaniran dug period unapred. Prvi vole red i tradiciju, dok drugi važe za osobe slobodnog duha, sklone kapricima, pa o zajedničkoj budućnosti nema govora. U kategoriju lošeg izbora partnera pridodajemo i škorpije, kao osobe koje vode dubokoumne razgovore. Blizanci, nasuprot toga, vole lagane i poletne teme, i ne uklapaju se u ovaj scenario.

Ponašanje

Kada se zaljube, blizanci vole da iskažu svoja osećanja i svoje divljenje partnerom. Nije im strano upoznavanje svog izabranika ili izabranice sa prijateljima, i uživaju da ponosno šetaju ruku pod ruku gradom.

Izvor: Vogue UK

Fotografije iz naslovnog kolaža: Unsplash