Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Ćerka Bruk Šilds u crvenoj haljini svoje majke na maturskoj večeri

AUTOR: CityMagazine 09 Jun, 2021
Ćerka Bruk Šilds u crvenoj haljini svoje majke na maturskoj večeri

Postoje modne kreacije koje pamtimo, bez obzira na protok vremena, a jedna od njih je crvena haljina Bruk Šilds, koju je ponela 1998. godine na dodeli Zlatnih globusa. Ona je tada bila nominovana za ulogu u seriji Suddenly Susan, a model od satena bez bretela ispostavio se kao odličan izbor za crveni tepih. Sada, 23 godine kasnije, ova haljina ponovo je u centru pažnje, a zasluge odnosi glumičina ćerka Rouan Henči.

Ova mlada dama proslavila je matursko veče u haljini koju Bruk Šilds pamti po lepom. Ipak, u objavi na Instagramu ponosna majka nije krila da je njeno uzbuđenje neuporedivo veće danas, kada gleda svoje dete u njoj, nego onomad. Kako fotografija govori više od reči, pogledajte kako je Rouan izgledala, i donesite svoj sud.

Instagram: brookeshields

Iako je njena majka crvenu toaletu upotpunila ešarpom od istog materijala, Rouan je kao detalj imala crnu Hermés torbicu. Bruk Šilds je pored fotografija na kojima ih vidimo u zagrljaju, i jedne pojedinačne, podelila i trenutak iz prošlosti. Primetićete da je izgledala zanosno, što su potvrdili i brojni fanovi, prijatelji i članovi porodice, u komentarima.

Izvor: Harperʼs BAZAAR España

Fotografije iz naslovnog kolaža: Instagram: brookeshields / Ron Galella, LTD. Getty images