Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Hali Beri u narandžastom kupaćem kostimu kao nekada

AUTOR: CityMagazine 14 Aug, 2020
Hali Beri u narandžastom kupaćem kostimu kao nekada

Postoje filmovi koji uđu u istoriju iz veoma neobičnih razloga, pa tako ponekad kostimi zaigraju sporednu ulogu… Kao što možete da pretpostavite, danas se bavimo tom temom, kroz prizmu pre i posle. Ukoliko nas redovno pratite, sećate se da smo se u ovom tekstu prisetili kupaćih kostima u filmovima o agentu 007. Tada nam je akcenat bio na glumici Ursuli Andres, a ovoga puta putujemo u 2002. godinu i scenu iz filma Die Another Day. Verovatno vam je i dalje u živom sećanju scena kada Hali Beri izlazi iz vode u narandžastom kupaćem kostimu, dok joj je nož zakačen za beli kaiš. Ovo je svojevrsni omaž spomenutoj glumici, koja je 1962. godine zaigrala u ostvarenju Dr. No, na početku sage o Džejmsu Bondu.

No, Hali Beri je objavom na Instagramu napravila pometnju, jer se fotografisala u modelu sličnog kroja, ali iste nijanse, kao pre 18 godina. Kao što ćete imati priliku da vidite, razlika je u bretelama i donjem delu, koji je sada znatno dublji. Pored toga, gornji deo na filmu je trouglastog oblika, a ovoga puta u formi topa. Karakteristični nož koji je poslužio kao detalj, zamenila je šeširom, jer se bolje uklapa u morski ambijent.

Podsećanja radi, glumica je u periodu snimanja filma imala 36 godina, i on je, bez ikakve sumnje, prošao u njenom znaku. U ulozi agenta 007 i partnera na setu našao se Pirs Brosnan. Ali vratimo se sadašnjem trenutku i činjenici da sa 54 godine (koliko upravo danas puni), Hali Beri izgleda neverovatno, te slobodno možemo reći da joj godine ne mogu ništa.

Verujemo da se slažete sa našim zaključkom…

Izvor: Elle España

Najčitanije

Viktorija Bekam u šik izdanju za svečanu priliku

Viktorija Bekam je žena kojoj u stilskom pogledu gotovo da nema ravne, i to na svetskoj sceni. U prilog joj…

Ova hrana je dobra za mozak

Godinama se već priča o tzv. superhrani. To su namirnice koje su izrazito dobre za ljudski organizam, zbog čega je…

Veliki hit Elene Ferante konačno stiže na veliko platno

Književni fenomen poznat kao Elena Ferante ima mnoge fanove u Srbiji, a baš za sve vas imamo dobre vesti. Naime,…

Najnovije - Scena

Novi broj City Magazine-a u Danasu u utorak 26. oktobra

List Danas i City Magazine čekaju vas zajedno na trafikama širom Srbije u utorak 26. oktobra. Danas i City Magazine…

Zabavne slučajnosti koje se dešavaju samo jednom u životu

Kako biste reagovali da hodate supermarketom i na ambalaži nekog proizvoda ugledate ilustraciju čoveka koji izgleda isto kao vi? A…

Vikend preporuke 22-24.10.

Dragi naši, kako bismo vam olakšali izbor aktivnosti za vikend, odlučili smo da na jednom mestu sakupimo nekoliko preporuka za…