Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kejt Bekinsejl je ovom izjavom podigla mnoge obrve

AUTOR: CityMagazine 10 Jun, 2020
Kejt Bekinsejl je ovom izjavom podigla mnoge obrve

Lepa glumica Kejt Bekinsejl već je nekoliko puta privukla pažnju javnosti zbog svojih upečatljivo mlađih partnera, a sada ima još jednu izjavu na temu ljubavnih odnosa sa kojom se neće svi složiti. Naime, ona smatra da ljudi u braku ne treba da žive zajedno i da bi im brakovi bili jači i uspešniji da žive odvojeno.

Ona kaže da je sam brak lak, ali da je težak onaj deo koji podrazumeva zajednički život. Smatra da se u tim situacijama sve lične želje i preference podređuju drugoj osobi, a da je to posebno tačno za žene. Tu prevashodno misli na onu situaciju kada imate neku ideju šta biste želeli da radite u nekom trenutku, ali onda od toga ipak odustanete zarad partnera, koji baš i nije oduševljen tom istom idejom. Kaže da je lepo kada ne morate stalno da se bavite takvom vrstom pregovaranja.

U vreme veze sa Pitom Dejvidsonom (Foto: JD IMAGES/REX/SHUTTERSTOCK)

Kejt je inače bila u braku sa rediteljem Lenom Vajsmanom od 2004. do 2016. godine, a ima i 20-godišnju ćerku sa glumcem Majklom Šinom, sa kim nije bila u braku ali jeste bila u vezi od 1995. do 2003. godine. Ono što je bilo pomalo neočekivano jeste kada je prvo obelodanila svoju vezu sa 24-godišnjim Metom Rajfom, a kasnije i sa 26-godišnjim Pitom Dejvidsonom. Nije ostala nema ni na negodovanje fanova na to što su oni skoro istih godina kao njena ćerka.

Rekla je da stalni prigovori mogu zaista da vas umore kada niste učinili ništa loše. Kaže da ona nikog nije povredila i da je živela svoj život na način koji ne bi trebalo nikoga da previše uzbuđuje. Takođe je dodala i to da svaki put kada se žene starije od 32 godine zabavljaju u životu i žive ga onako kako žele, uvek se nađe neko da to komentariše i osporava, a što nije slušaj kada su muškarci u istoj situaciji.

Izvor: Maxim

Naslovna fotografija: Theo Wargo/Getty Images

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Ove inspirativne uporedne fotografije će vam pružiti neophodnu motivaciju za rad na sebi

Promene nabolje su i te kako moguće, a posebno ako ste dovoljno uporni i spremni na kontinuiran rad na sebi.…

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…