Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Koji Diznijev film opisuje vašu vezu?

AUTOR: CityMagazine 02 Jan, 2019
Koji Diznijev film opisuje vašu vezu?

Diznijevi filmovi jesu prevashodno za mlađu publiku, ali prijaju svima i svi se mogu pronaći u njima. Ponekad vam radnja može delovati toliko poznato, kao da ste je i sami proživeli jednom ili više puta.

To se posebno odnosi na ljubavni deo ovih filmova, koji mogu odgovarati vašim osobinama. A šta najbolje opisuje vaše osobine od horoskopskog znaka? Naravno da ovi filmovi nisu pravljeni po horoskopskim znacima, ali evo koji pokazuju najviše podudaranja po pitanju partnerskih odnosa.

OvanZlatokosa i razbojnik

Ne volite da ostajete zatočeni nigde, ni fizički, a ni emotivno, pa to važi i za sve vaše veze i odnose. Ukoliko se pojavi nešto romantično ili ludo što bi vam moglo odgovarati, odmah ćete to iskoristiti. Vaše veze nikada nisu dosadne.

BikAladin

Da bi iko zaokupio pažnju jednog bika, mora dobrano da se potrudi i dobro je biti svestan toga. Nakon toga sledi dokazivanje i pokazivanje da ste verni i dostojni njihove ljubavi, a u celoj priči može da pomogne spontanost i iznenađenje.

BlizanciAlisa u zemlji čuda

Stalno su vam potrebne mentalna stimulacija i nova iskustva u vezi, što drugim ljudima može delovati veoma čudno i čak nepoželjno. Da biste ostvarili sve što želite, morate pronaći partnera koji je jednako radoznao i nemirnog duha kao i vi.

RakMaza i Lunja

Za razliku od drugih, vas najviše privlače one osobe za koje to niko ne bi očekivao. Od njih želite samo da se potrude i pokažu vam kako vas zaslužuju, ma šta drugi mislili o tome.

LavRobin Hud

U svakoj romansi, lavovi moraju da budu zvezde i glavne osobe. Za to im je potreban partner koji će ceniti sve njihove pozitivne karakteristike, ali biti uz njih čak i kada nešto čine pogrešno.

DevicaLepotica i zver

Device ne vole da neko drugi bude glavni, ali to ne znači da im smeta izazov. Najviše ih privlače osobe kojima treba malo pomoći da idu u pravom smeru, ali koje su voljne na promenu.

VagaLilo i Stič

Iako glavni likovi ovog filma nisu par, odlična su paralela za veze kakvim teže vage. Njima su ravnoteža i zabava dve najbitnije stavke u vezi, a to se najbolje postiže sa nekim ko će ih podržavati u svemu, ali ujedno uvek biti na oprezu.

ŠkorpijaMala sirena

Ovo možda nije očigledno na prvo gledanje filma, naročito za mlađu publiku, ali on je pun seksualne napetosti između dvoje glavnih likova. To se sve tiče strasti i kompatibilnosti, a kod škorpija bez toga nema ničega.

StrelacPokahontas

Divlji ste po prirodi i nigde ne žurite, pa tako i u ljubavi. Da bi vas neko kupio, mora da vas potpuno iznenadi svojim ponašanjem, a to će se najverovatnije desiti iznenadno i neplanirano. A do tada, radite ono što vam prija.

JaracMulan

U filmu se zaljubljuju dvoje ljudi koji rade sve u svojoj moći kako bi ostvarili zacrtane životne ciljeve, a to tako nalikuje jarčevima da kao da je pisano za njih. Da li će baš biti toliko dinamično, ostaje samo da se vidi usled sveg planiranja uobičajenog za ovaj znak.

VodolijaVajana

Vodolije vrlo lako mogu da privuku nekoga sebi, ali je pitanje koliko u tom trenutku imaju vremena za tako nešto. Ljubav će doći pre ili kasnije, a u međuvremenu radite na svojim projektima i planovima i očekujte razne avanture.

RibePepeljuga

Neće se baš svi udati za princa, ali činjenica je da se ribe prema svim svojim partnerima odnose kao prema prinčevima i princezama. Vi sebe predajete tome maksimalno, samo treba da pronađete onu osobu koja to i zaslužuje.

Najčitanije

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Ovo su 4 tipa osoba koje daju previše sebe

Poslednjih godina, termin burnout se pominje kao jedno stanje uobičajeno i prisutno među ljudima koji daju previše sebe na poslu.…

Najnovije - Scena

Vikend preporuke 15-17.10.

Dragi naši, kako bismo vam olakšali izbor aktivnosti za vikend, odlučili smo da na jednom mestu sakupimo nekoliko preporuka za…

Preminuo glumac Marko Živić

Srpski glumac Marko Živić izgubio je život u četvrtak 14. oktobra, nakon višenedeljne borbe sa korona virusom. 49-godišnji glumac je…

Zašto je Dženifer Aniston odbila glavnu ulogu u filmu „Serendipityˮ?

Romantična komedija junakinji današnje priče donela je slavu, pa je i danas prepoznatljiva po ulozi Rejčel Grin iz hit serije…