Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Megan Markl i princ Hari ponovo roditelji

AUTOR: CityMagazine 07 Jun, 2021
Megan Markl i princ Hari ponovo roditelji

Nakon dva dana od porođaja, koji je protekao u najboljem redu, Megan Markl i princ Hari obelodanili su lepe vesti. Na svet je došla devojčica teška 3,5 kg, kojoj su dali ime Lilibet „Lili” Dajana Mauntbaten-Vinzdor, u čast kraljice Elizabete II i princeze Dajane. Podsećanja radi, prvoj navedenoj dami nadimak u detinjstvu je bio upravo Lilibet. Nekadašnja vojvotkinja od Saseksa porodila se u jednoj bolnici u Kaliforniji, a više detalja otkrijte u nastavku.

U zvaničnom saopštenju stoji sledeće: „Četvrtog juna blagosloveni smo rođenjem naše ćerke Lili. Donela nam je neopisivu sreću, i veoma smo zahvalni svima na ljubavi i najlepšim željama koje ste nam slali. Hvala vam na uvek prisutnoj ljubaznosti i podršci tokom ovog posebnog trenutka za našu porodicu”.

Pored ovoga što ste upravo pročitali, par je podelio i informaciju da se i mama i beba odlično osećaju, i da se već nalaze u toplini svog doma. Mi samo možemo da im poželimo sve najbolje u danima koji dolaze sa novim članom porodice, uz nadu da ćemo uskoro putem fotografija upoznati malu Lili.

Izvor: Elle España

Naslovna fotografija: Pool / Getty images