Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Metju Mekonahi je virtuelnim bingom oraspoložio starije sugrađane

AUTOR: CityMagazine 09 Apr, 2020
Metju Mekonahi je virtuelnim bingom oraspoložio starije sugrađane

Popularni glumac Metju Mekonahi pronašao je zanimljivi način da oraspoloži ljude koji žive u jednom domu penzionera u američkom gradu Ostinu. On je, zajedno sa svojom porodicom, preko platforme Zoom, bio domaćin jedne virtuelne bingo večeri.

Otkud to da se odlučio na ovakav potez? Članovi ovog penzionerskog doma su ga u septembru pozvali da svrati do njih i pridruži im se u bingo večerima, koje inače održavaju redovno. Kako to nije stigao da učini do sada, odlučio je da ih oraspoloži makar i virtuelno. Zajedno sa svojom majkom, suprugom i decom, on je izvlačio broj po broj i tražio da se jave oni koji ih imaju ucrtane.

Dobitnici su naravno imali i nagrade, ovog puta u vidu pitanja koje su mogli da upute direktno Mekonahiju svaki put kada bi rekli „Bingo!“. Oni su to činili tako što bi ih zapisali na zelenom parčetu papira, koje bi onda podigli ka kameri. To je referenca na njegov snimak ohrabrenja sa Tviter naloga. Pitanja su se mahom ticala omiljenog pića i njegove porodice i predaka.

Čini se da je ova akcija uspela i da su se bake i deke oraspoložile videvši poznatog glumca, pa se pitamo da li će se to nekad ponoviti i da li će možda i druge poznate ličnosti učiniti nešto slično da ulepšaju dan svojim sugrađanima. U međuvremenu, Mekonahi je na svom Instagram nalogu najavio kako pokreće novi niz video snimaka pod nazivom McConaughey Takes.

View this post on Instagram

How to Lose a Guy in 10 Days @paramountpics @katehudson

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

Ideja je da se osvrne na mnoge svoje filmove, tako što će u svakom pojedinačnom video snimku objaviti zanimljivosti i manje poznate činjenice o njihovom snimanju i produkciji. Serijal je započeo kratkim klipom o svojoj prvoj romantičnoj komediji pod nazivom How to Lose a Guy in 10 Days, u kojoj glumi sa Kejt Hadson.

Izvor: Stylist

Naslovna fotografija: Getty Images

Najčitanije

Tri neodoljiva jesenja recepta sa jabukama

Budući da je prava, kišovita jesen već stigla, ovih dana radujemo se toploj, ušuškanoj atmosferi kod kuće uz omiljene knjige,…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…

Džoni Dep se vraća u Srbiju povodom promocije novog animiranog serijala

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije…

Vikend preporuke 15-17.10.

Dragi naši, kako bismo vam olakšali izbor aktivnosti za vikend, odlučili smo da na jednom mestu sakupimo nekoliko preporuka za…