Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Najlepše fotografije Vilijama i Kejt za 10-godišnjicu braka

AUTOR: CityMagazine 29 Apr, 2021
Najlepše fotografije Vilijama i Kejt za 10-godišnjicu braka

Dragi naši, prošlo je tačno deset godina od kada su se princ Vilijam i Kejt Midlton zakleli na večnu ljubav u Vestminsterskoj opatiji, pred 1.900 zvanica i 2 milijarde gledalaca kraj malih ekrana. Sve je izgledalo bajkovito, a par je sa osmehom pozdravio okupljene sa terase Bakingemske palate. Nezapamćeno interesovanje nije promaklo ni časopisu The Guardian, koji mahom nije naklonjen kraljevskoj porodici. Međutim, ovaj događaj nagovestio je ulogu mladenaca u svojevrsnom obnavljanju monarhije, u vidu autentičnosti i spontanosti na temeljima neizostavne tradicije. Ukoliko se osvrnemo na dešavanja protekle decenije, mogli bismo reći do je došlo do očekivanog pomaka na dvoru.

Princ Vilijam i Kejt Midlton upoznali su 2001. godine, tokom studija, a sve do 2006. veza nije zvanično potvrđena. Tada je ona došla na jedan događaj da podrži budućeg supruga, i kraljica je odmah dala svoj blagoslov ovoj ljubavi. Iako Kejt nema plemićko poreklo, odlikuju je elegancija, diskrecija, posvećenost i zahvalnost, a pritom je ćerka imućnih preduzetnika. Elizabeta II prepoznala je sve pobrojano, a par je iz godine u godinu postajao sve popularniji u javnosti, odmah iza kraljice i princeze Dajane, na koju Kejt u nekim momentima i te kako podseća.

Pored toga, Kejt se trudi da pruži doprinos zajednici, uz tople gestove pažnje, posebno od kada se ostvarila u ulozi majke dva dečaka i jedne devojčice. Sve u svemu, ljubav uspešno odoleva svim izazovima i prijatnim i neprijatnim zbivanjima na dvoru. U galeriji koja sledi, pogledajte koje trenutke bračne zajednice smo izdvojili za njihov mali jubilej.

Izvor: Elle Italia