Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Pickbox TV kanal postaje deo SBB programske šeme

AUTOR: CityMagazine 29 Apr, 2021
Pickbox TV kanal postaje deo SBB programske šeme

Od 28. aprila SBB jeobogatio programsku ponudu Pickbox TV kanalom, koji će korisnicima na EON i D3 platformama biti dostupni od Start paketa na poziciji 81. Korisnicima Total TV platforme, kanal će biti dostupan od Extra paketa na poziciji 108.

Pickbox TV kanal emituje premijere, bezvremenske hit-serije, filmove i dokumentarne emisije iza kojih stoje najveće holivudske produkcijske kuće. Osim holivudske produkcije, na kanalu možete gledati serije evropske produkcije, među kojima su i popularne skandinavske ili britanske krimi serije. Putujte svetom, istražite neobične životinje ili okusite neke od najboljih recepata kroz dokumentarce. Serije i filmove iz ponude Pickbox NOW kataloga i dalje možete gledati u Video klubu EON-a.

Od 3. maja premijerno gledajte najpoznatiju dansku dramsku seriju Ubistvo (The Killing) koja je osvojila BAFTA i Emi nagradu. Na programu možete naći seriju Spasi me (Save Me), dobitnicu nagrade za najbolju dramsku seriju 2019. godine. Uz odlične premijere, gledajte i legendarne britanske kriminalističke serije kao što je Inspektor Mors (Inspector Morse).

Na kraju svakog radnog dana opustite se uz filmske večeri uz filmove za celu porodicu, kao što je serijal filmova Zagonetke pravog Šerloka Holmsa (Murder Rooms: Mysteries of the Real Sherlock Holmes).

Uživajte u Pickbox TV kanalu uz SBB od Start paketa na poziciji 81 i Total TV od Extra paketa na poziciji 108!