Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština

AUTOR: CityMagazine 30 Apr, 2021
Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština

U 2010. godini Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Lokalni komitet Beograd je došlo na ideju da kroz niz interaktivnih treninga omogući studentima da se bolje opreme za uspešnu karijeru. Tokom godina, razni komiteti našeg Udruženja su prepoznali važnost veština koje Soft Skills Academy pruža, tako da se danas ovaj seminar održava u 18 evropskih gradova.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da se i ove godine organizuje besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština Soft Skills Academy za sve zainteresovane studente, u digitalnom izdanju! Seminar se održava u periodu od 14. do 16. maja 2021. godine.

Naše udruženje, već dugi niz godina, organizuje seminar Soft Skills Academy sa ciljem da ambicioznim studentima pruži priliku da poboljšaju neophodne profesionalne veštine koje ne dotičemo tokom formalnog obrazovanja. Kako zbog trenutne epidemiološke situacije nismo u mogućnosti da se okupimo uživo, jedanaest godina tradicije nastavljamo uz pomoć modernih sredstava komunikacije. Tokom trodnevnog seminara 30 odabranih učesnika biće u prilici da prisustvuje edukativnim i interaktivnim treninzima preko onlajn platformi.

Učesnici će treninge, koje drže sertifikovani Istek treneri, moći da prate iz udobnosti svog doma, a po završetku akademije biće im dodeljeni sertifikati potpisani od strane organizatora.

„U današnje vreme, posedovanje fakultetske diplome postaje norma. Da biste baš vi dobili posao o kome maštate, potrebno je da se istaknete u moru kvalifikovanih kandidata. Akademija „mekih” veština pruža vam šansu za to! Pored tehničkih znanja, organizacija vremena, prezentacione i komunikacione veštine su neke od neophodnih veština za uspeh mladih stručnjaka. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu“, poručuju organizatori projekta.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sajta softskillsacademy.rs u periodu između 26. aprila i 3. maja! Za sve dodatne informacije možete posetiti našu Facebook i Instagram stranicu.