Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Ove poznate ličnosti su usvojile decu

AUTOR: CityMagazine 17 Jun, 2020
Ove poznate ličnosti su usvojile decu

Mnoge zvezde koriste svoje bogatstvo kako bi pomogli drugim ljudima u nevolji. Oni doniraju svoj novac humanitarnim organizacijama, promovišu ideje za koje misle da će poboljšati svet, a mnogi od njih i usvajaju nezbrinutu decu.

Saznajte u narednim redovima koje su sve poznate ličnosti podelile svoj dom sa napuštenom decom i učinili ih delom svoje porodice.

Kejt Blanšet

Izvor: © PacificCoastNews/EAST NEWS

Kejt Blanšet i njen muž Endru Apton su 2015. usvojili svoju ćerku Idit. Oni su inače u tom trenutku već imali troje biološke dece. Poznata glumica je izjavila da su ona i njen muž želeli da usvoje dete još od rođenja njihovog prvog sina.

Tom Kruz

Izvor: © Rusty Jarrett / Getty Images Sport / Getty Images

Tom Kruz i njegova bivša žena Nikol Kidman su usvojili devojčicu Izabelu Džejn 1992. i dečaka Konora Entonija 1995. Nažalost, ova porodica nije dugo trajala, budući da su se Kruz i Kidman razveli 2001.

Mišel Fajfer

Izvor: © Kevork Djansezian / Getty Images Entertainment / Getty Images

Poznata glumica je odlučila je da usvoji devojčicu Klaudiju Rouz kada je bila singl. Proces usvajanja je zaključen 1993. U istoj godini, Mišel se udala za svog sadašnjeg muža Dejvida I. Kelija. Ovaj bračni par je već sledeće godine dobio sina.

Frensis Mekdormand

Izvor: © AFP/EAST NEWS

Oskarovka Frensis Mekdormand ima jedno dete sa svojim mužem, poznatim režiserom Džoelom Koenom. Oni su 1995. usvojili dečka Pedra iz Paragvaja. Zanimljivo je da je i sama Frensis bila usvojena.

Meg Rajan

Izvor: © Zabulon Laurent/ABACA/Abaca/East News

Popularna glumica je bila singl kada je usvojila 14-mesečnu devojčicu iz Kine 2006. godine. Ona se sama starala o maloj Dejzi naredne četiri godine, a od 2010. u pomoć joj je priskočio njen novi dečko, pevač Džon Melenkemp. Par se, nažalost, rastavio 2019, pa je Meg ponovo postala samohrana majka.

Kristin Dejvis

Izvor: © Carlito Maidana/Broadimage/EAST NEWS

Zvezda serije Seks i grad je usvojila dvoje dece: ćerku Džemu 2011. i sina Vilsona 2018. Za Kristin Dejvis je glavni prioritet da njena deca, koji su Afroamerikanci, budu upoznata sa kulturom svojih predaka i sunarodnika iste rase.

Andželina Džoli

Izvor: © Kento Nara/Geisler-Fotopress/DPA/East News

Andželina Džoli je poznata po svom humanitarnom radu. Ona je inače usvojila čak troje dece: Medoksa iz Kambodže, Zaharu iz Etiopije i Peksa iz Vijetnama.

Izvor: Bright Side

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…