Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Ovo je stan u kome je nekada živela Lejdi Gaga

AUTOR: CityMagazine 05 Mar, 2021
Ovo je stan u kome je nekada živela Lejdi Gaga

Pevačica i glumica Lejdi Gaga danas poseduje nekretnine, što nas nimalo ne iznenađuje s obzirom na uspehe koje je nanizala od početka karijere. Međutim, njen stambeni prostor nije oduvek bio tako bajkovit. Stefani Džoan Džermanota, kako joj glasi pravo ime, porodica je obezbedila elitne škole u rodnom Njujorku, ali je ona svojevremeno iznajmljivala skroman stan. Upravo ovaj prostor u ulici Stanton broj 76 tema je današnjeg teksta, jer smo pronašli fotografije, kao dokaz za navedeno. Za njega je trenutno mesečno potrebno izdvojiti 1.660 evra, a više detalja otkrijte u nastavku.

Reč je o stambenom prostoru izgrađenom još pre rata, koji je u odličnom stanju, a vlasnici su u oglasu za izdavanje naveli i to da je Lejdi Gaga jedan od bivših stanara. Krase ga drveni podovi, prostran dnevni boravak, u sklopu koga se nalazi manja kuhinja sa plafonom sa koga dopire direktna sunčeva svetlost. Kada je reč o spavaćoj sobi, u njoj se nalaze dva prozora i ugradni garderober. Sada je nepojmljivo kako je svestrana umetnica i pop zvezda uspela da smesti svu garderobu u taj prostor.

Lejdi Gaga se u ovom stanu zadržala oko 3 godine, pre nego što je objavila debitantski album The Fame. Ubrzo je postala prepoznatljiva širom sveta, pa se u skladu sa tim odlučila za atraktivniju lokaciju, u blizini Central parka. Cena novog luksuznog stana iznosila je basnoslovnih 18.200 evra mesečno, a pevačica je zatim za svoj dom odabrala Kaliforniju, gde poseduje velelepnu kuću. Sada vas prepuštamo fotografijama njenog prvog stana, uz komentar da je korak po korak sticala svoje bogatstvo, u skladu sa čim se menjao i njen životni prostor, koji je mogla da priušti.

Izvor: Cosmopolitan España

Naslovna fotografija: Vincenzo Pinto/Getty images