Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Pored biološke, Eminem ima još dve usvojene ćerke za koje malo ko zna: Evo šta rade danas

AUTOR: CityMagazine 19 Oct, 2022
Pored biološke, Eminem ima još dve usvojene ćerke za koje malo ko zna: Evo šta rade danas

Malo ko zna da slavni reper Eminem zapravo ima troje dece. Njegova najstarija biološka ćerka Hejli Džejd Maters poznata je javnosti, a reper ju je spominjao i u svojim pesmama Mockingbird i Hailie’s Song.

Ali, Eminem takođe ima i dvoje usvojene dece o kojima se malo zna, a samo njegovi istinski, okoreli fanovi znaju za imena Alana Meri Maters i Vitni Skot Maters.

Alana Meri Maters

Rođena kao Amanda, Alana je 29-godišnja ćerka sestre bliznkinje njegove bivše supruge Don Skot koja je 2016. umrla od predoziranja. Eminem ju je usvojio početkom 2000-ih i prilikom procesa promenili su njeno ime u Alana.

Usvojio ju je jer njena majka zavisnica nije više mogla da brine o njoj. Spominjao ju je u pesmi Mockingbird oslovljavajući je kao Hejlinu sestru, a u pesmama je zove “Lejni”.

Iako je usvojena ćerka slavnog repera, Alana se drži dalje od očiju javnosti. Bavi se mentalnim zdravljem i “body positivity” tematikom, a prošle godine se verila.

Eminem je 2004. u intervjuu za magazin Rolling Stone progovorio o tome kako je usvojio nećaku: “Imam potpuno starateljstvo nad nećakom i zajedničko starateljstvo nad Hejli. Uvek sam bio tu za Hejli i moja nećaka je bila deo mog života otkad se rodila. Kim i ja smo je odgajali, živela je s nama gde god smo bili.”

Stivi Maters (rođen kao Vitni)

@st0nedc0w forever growing and changing &lt3 #greenscreen #genderfluid #bi #life ♬ original sound – THXOC

Stivi (rođeno ime Vitni) se danas izražava kao nebinarna osoba, što je objavljeno u TikTok videu.

Stivi je 2002. godine rodila Eminemova bivša supruga Kim Skot. 2005. godine došlo je do usvajanja od strane Eminema, kada se reper nakratko bio pomirio s Kim. Eminem je kasnije dobio puno starateljstvo nad Stivi.

Naslovna fotografija: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Najčitanije

Samo tri dela tela treba prati svakog dana, kažu lekari

Mnogi ljudi se tuširaju svako jutro kako bi se razbudili i sveži i čisti ušli u novi dan, dok drugi…

Bilans Crnog petka (sirotinjska verzija): Zarina aplikacija u dva minuta razbesnela žene u Srbiji

Zarina aplikacija je slomila duh svakoj poštenoj šopingholičarki u Srbiji koja je tačno u 22 h čekala da napravi svoju…

Čaj od cimeta koji topi kilograme i ubrzava metabolizam: Ako ga pijete na ovaj način, nećete propustiti fantastične rezultate

Kada je u pitanju postizanje zdrave težine, ljudi najčešće pribegavaju raznim trendi dijetama i tabletama za mršavljenje, potcenjujući važnost zdrave…

Ko je supruga katarskog šeika? Ikona stila i prva savremena kraljica Istoka

Proteklih nekoliko dana ceo svet bruji o Svetskom prvenstvu u fudbalu, čijem je otvaranju prisustvovala i Moza bint Naser, žena…

Iznenadićete se šta muškarce čini srećnim: Na prvom mestu nije ni porodica, seks, a ni zdravlje

Definicija muževnosti sve više se udaljava od tradicionalnih, i po mišljenju mnogih, toksičnih normi. Nakon što je vekovima bila okarakterisana…

Severina pozirala u kupaćem 380 metara ispod mora i izgleda senzacionalno

Severina uživa u predivnom Jordanu, a nakon istraživanja pustinje, spustila se do Mrtvog mora gde je odlučila da na svojoj…

Najnovije - Scena

Gutra sa trobojkom i srpska šajkača: Navijačice iz Srbije u koje gleda ceo stadion u Kataru

Srpske navijačice su se za utakmicu Srbija-Kamerun opremile specijalnim rekvizitima i privukle sve poglede. Fudbalska reprezentacija Srbije danas protiv Kameruna…

Gledamo je u hit serijama, a malo ko zna da je ona unuka Dobrice Ćosića i ćerka čuvenog istoričara

Glumica Miona Marković pažnju privlači talentom, ali i izuzetnom lepotom, ali malo ko zna zanimljive detalje njenog porodičnog stabla. Miona…

Rezultati velikog regionalnog istraživanja: Očekivana prosečna zarada naših građana 860€

Infostud je i ove godine za vreme trajanja Regionalnog sajma poslova sproveo istraživanje čiji je cilj bio da utvrdi stanje…

Kanadski reprezentativac Alfonso Dejvis upisao se u istoriju golom protiv Hrvatske

Verovali ili ne, reprezentacija Kanade je postigla svoj prvi gol u istoriji svetskih prvenstava, a za to je zaslužan Alfonso…

Hju Grant otkrio kako se osećao tokom snimanja plesne scene u filmu „Love Actuallyˮ

Od legendarnog kostima hobotnice do izliva nežnosti na papiru, „Love Actuallyˮ je pun sjajnih trenutaka. Ali, nijedna scena nije toliko…

Utakmica Meksika i Argentine oborila rekord star 28 godina

Utakmicu Meksika protiv Argentine u drugoj grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Kataru 2022. pratilo je 88.966 gledalaca, što je najveća…