Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Poznate ličnosti i njihovi dvojnici iz prošlosti

AUTOR: Isidora Spasić 22 Oct, 2020
Poznate ličnosti i njihovi dvojnici iz prošlosti

Istorija se definitivno ponavlja, pa tako i poznate ličnosti koje se u njoj pojavljuju. Neverovatno je koliko ima poznatih koji imaju svoje dvojnike iz minulih vremena, u šta će pokušati da vas uveri narednih 10 primera.

Džindžer Rodžers i Kristina Agilera

Jedna je bila poznata glumica i pevačica, a druga važi za jednu od najboljih pevačica današnjice. Ako ih bolje pogledate, videćete da su punije usne i obrazi, špicastije brade i plave oči zajedničke karakteristike Džindžer i Kristine.

Foto: www.brain-sharper.com

Sofija Loren i Sofija Vergara

Ne samo da ove dve dame dele isto ime i profesiju, već su i fizički veoma slične. Dovoljno je samo da uporedite njihove izdužene noseve i široke blistave osmehe.

Foto: www.brain-sharper.com

Merilin Monro i Gven Stefani

Glumica i seks simbol šezdesetih godina, kao da je svoje lice preslikala na pevačicu i modnu ikonu popularnu tokom devedesetih. I Merilin i Gven imaju obrve u obliku luka, krupne oči, prćaste nosiće, i naravno prepoznatljivu frizuru.

Foto: www.brain-sharper.com

Sandra Di i Keri Maligan

Glumica američkog i glumica britanskog porekla slične su kao jaje jajetu. Ista boja tena i kose, kao i slične crte lica, čine da zaista deluju kao bliznakinje.

Foto: www.brain-sharper.com

Marlon Brando i Ansel Elgort

Osim što dele talenat i harizmu, ova dva glumca imaju i fizičke sličnosti. Obratite pažnju na oblike njihovih noseva i usana, kao i zaliske na glavi. Ipak, videćemo da li će vremenom Ansel uspeti da dostigne popularnost koju je imao Brando.

Foto: www.brain-sharper.com

Mik Džeger i Hari Stajls

Poznati pevači Mik i Hari važe za velike srcelomce. Naravno, svaki od njih dvojice aktuelan je u svom vremenu, ali kada uporedite fotografije, shvatićete da su i na oko veoma slični.

Foto: www.brain-sharper.com

Klark Gejbl i Džordž Kluni

Klarka su nazivali „kraljem Holivuda“, a Džordž se pored glume bavi još i režijom i produciranjem filmova. Obojica važe za šmekere, a kad ih bolje pogledate, shvatićete zašto, naročito pošto su im oblik glave i crte lica veoma slične.

Foto: www.brain-sharper.com

Rakel Velč i Eva Mendez

Lepe i zgodne glumice predstavljaju seksepil sa stilom. Egzotičan izgled, bujne kose i pravilne crte lica učinile su Rakel i Evu zanosnim, ali i tako da deluju kao sestre bliznakinje.

Foto: www.brain-sharper.com

Odri Hepbern i Lili Kolins

Reklo bi se da niko ne može biti ni blizu nekoga kao što je Odri Hepbern, ali njena koleginica, glumica Lili Kolins, zaista izgleda kao njena dvojnica. Pored gustih obrva i bademastih očiju, povezuju ih još elegancija i gracioznost.

Foto: www.brain-sharper.com

Oskar Vajld i Hju Grant

Ko bi rekao da poznati pisac i britanski glumac ovoliko liče?! Gusta kosa, prodorne oči i enigmatičan pogled čine da izgleda kao da su Oskar i Hju daleki rođaci.

Foto: www.brain-sharper.com

Naslovna slika: www.brain-sharper.com

Najčitanije

Veliki hit Elene Ferante konačno stiže na veliko platno

Književni fenomen poznat kao Elena Ferante ima mnoge fanove u Srbiji, a baš za sve vas imamo dobre vesti. Naime,…

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Tri neodoljiva jesenja recepta sa jabukama

Budući da je prava, kišovita jesen već stigla, ovih dana radujemo se toploj, ušuškanoj atmosferi kod kuće uz omiljene knjige,…

Najnovije - Scena

Vikend preporuke 22-24.10.

Dragi naši, kako bismo vam olakšali izbor aktivnosti za vikend, odlučili smo da na jednom mestu sakupimo nekoliko preporuka za…

Vereničko prstenje poznatih dama koje nas je impresioniralo

Prsten kojim je Rajan Rejnolds ozvaničio svoju veridbu sa Blejk Lajvli koštao je neverovatna 2 miliona dolara. On, međutim, nije…

Održana dodela muzičkih nagrada GODUM

Sinoć je u Ustanovi kulture Vuk održana tradicionalna manifestacija GODUM, na kojoj su bile dodeljene godišnje nagrade Udruženja muzičara džeza,…