Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Sindi Kraford nakon skoro 30 godina u reklami za isti proizvod

AUTOR: CityMagazine 10 Sep, 2021
Sindi Kraford nakon skoro 30 godina u reklami za isti proizvod

Kada se uporede fotografije pojedinih poznatih ličnosti, čini se da je vreme za njih stalo, sa čime ćete se složiti kada vidite kako danas izgleda Sindi Kraford. Nekadašnji top model, žena koja je vladala pistom ʽ90-ih, a koju možemo uporediti sa Điđi Hadid danas, prenela je interesovanje za modu i na svoju ćerku Kaju Gerber. Sa svojih 55 godina uspela je da održi liniju iz mladosti i prepoznatljive crte lica, zbog kojih je ponovo deo kampanje kompanije Pepsi. Odevena u belu atlet majicu i teksas šorts, i puštene guste kose, Sindi je ispozirala kao 1992. godine, i to na istom mestu. Naravno, lajkovi i pozitivni komentari nisu izostali, naprotiv…

Deluje neverovatno to da je teško uočiti razliku između snimka zabeleženog nekad i sad. Ovim potezom ona je pokazala zavidno držanje, i da njeno vreme u pogledu karijere nije prošlo. Sa ovom tezom slažu se i Dženifer Aniston, Tajra Benks i Alesandra Ambrozio, koje su ostavile komentar na objavu na Instagramu.

Pepsi

Zanimljivo je da iza današnje reklame stoje isti fotograf – Dejvid Jarou i stilista za kosu – Petar Savić, ali tu nije kraj. Zadržana je i lokacija snimanja, smeštena u Kaliforniji, tako da je rekreacija uspela u potpunosti. Ne smemo izostaviti ni human cilj ove kampanje, jer je planirano da se prihod preusmeri na račun bolnice za majku i dete, u Vinskonsinu. Upravo u njoj lečio se Sindin brat, koji je preminuo od leukemije, kada je imao 4 godine. Mi možemo samo da joj čestitamo na ovom podvigu i poželimo da dostigne željene domete.

Instagram: cindycrawford

Izvor: Cosmopolitan España

Naslovna fotografija: Frank Micelotta Image Direct Getty Images