Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Udala se glumica Lili Kolins!

Venčanje Lili Kolins, junakinje serije Emily in Paris, i njenog izabranika Čarlija Mekdauela bilo je u najmanju ruku bajkovito. Glumica je privela kraju snimanje novih epizoda ovog Netfliksovog hit ostvarenja, kako bi mogla rasterećeno da uživa u jednom od najlepših dana u životu. Podsećanja radi, par sa dvogodišnjim stažom krajem prošle godine je najavio ovaj korak, kada je Lili na svom Instagram profilu postavila fotografije sa veridbe. Ukoliko želite da vidite kako su mladenci izgledali i u kakvom ambijentu je priređena fešta, ostanite sa nama i u narednih nekoliko minuta.

Glumica ni u jednom trenutku nije krila zahvalnost i sreću zbog ove ljubavne priče, pa ni sada, na početku nove etape. Kao što ćete videti, čin sklapanja braka odigrao se tokom prethodnog vikenda, u Koloradu, i to na lokaciji koju krase prirodne lepote i zelenilo. Dovoljno je pogledati izraze lica aktera ove žurke, i jasno nam je da su jedno za drugo. Lili se odlučila za jednostavnu venčanicu iz ateljea Ralph Lauren. Kreacija je izrađena od čipke, zatvorenog tipa, dugih rukava i sirena kroja. Ipak, jedan detalj privukao je posebnu pažnju – veo u formi kapuljače.

Instagram: lilyjcollins

Niska punđa sa razdeljkom na sredini upotpunila je haljinu, a isto možemo reći i za diskretnu šminku. Naravno, objave na spomenutoj društvenoj mreži propratile su obostrane reči nežnosti i divljenja za partnera. Mi im želimo sve najlepše u novom poglavlju života i da podstiču jedno drugo na rast i napredak!

Instagram: lilyjcollins

Izvor: Cosmopolitan España

Fotografije iz naslovnog kolaža: Carole Bethuel / Netflix, IG