Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Šta to spaja Anu Vintur, Dejvida Bekama i njegovu ćerkicu Harper?

AUTOR: CityMagazine 19 Feb, 2019
Šta to spaja Anu Vintur, Dejvida Bekama i njegovu ćerkicu Harper?

Viktorija Bekam u nedelju je predstavila svoju novu kolekciju u okviru Nedelje mode u Londonu, a, kao i uvek, svi članovi njene porodice pružali su joj podršku iz prvog reda. No, iako je reč o vrlo dirljivom i emotivnom prizoru, to ne bi bilo ništa neobično da Harper Seven, ćerkica bračnog para Bekam, nije uslikana sa novom frizurom, šarmantnim bobom koji decenijama nosi Ana Vintur.

Kako je pomenuta dama sedela odmah do njih u prvom redu, sličnost između frizura malene Harper i Ane još više je došla do izražaja. Jedino ko se nije potpuno „uklapao” u ovaj prizor bio je Dejvid, te su u želji da se našale, vlasnici Instagram profila @siduations putem fotomontaže i njemu napravili identičnu frizuru, nakon čega je ta fotografija momentalno postala viralna.

Ne zna se kome bolji stoji...

Ne zna se kome bolji stoji…

Ne samo da je ova fotografija izazvala opšte oduševljenje fanova porodice Bekam, već je na vrlo simpatičan način nagovestila i trend sezone, bar kada je o frizurama reč. Stoga ne čudi što se Dejvid, koji važi za jednog od vodećih svetskih trendsetera, nije bunio. Štaviše, čini se da je i njega sve to prilično zabavilo.

Ukoliko ste se pitali kako izgleda originalna fotografija koja je inspirisala ovu ideju, evo odgovora:

Fotografija od koje je sve krenulo

Fotografija od koje je sve krenulo

Šta vi mislite, kome najbolje stoji bob frizura?