Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Upoznajte ćerku glumca i reditelja Šona Pena

AUTOR: CityMagazine 16 Jul, 2021
Upoznajte ćerku glumca i reditelja Šona Pena

Pet godina nakon poslednjeg pojavljivanja na Filmskom festivalu u Kanu, kada se publici predstavio kao reditelj filma The Last Face, sa Havijerom Bardemom i Šarliz Teron u glavnim ulogama, Šon Pen ponovo se našao na istom mestu. I ovoga puta došao je u pratnji ćerke Dilan, koja je deo glumačke ekipe njegovog novog ostvarenja Flag Day. Kao što pretpostavljate, u Francuskoj je održana premijera.

Ovaj film dobio je pozitivne kritike od samog direktora festivala, a zasnovan je na biografskom delu Dženifer Vogel pod nazivom Flim-Flam Man: A True Family History. U centru priče je otac, koji iako voli ćerku, istovremeno joj zadaje probleme zbog dvostrukog života koji vodi, u nadi da će uspeti da pobegne iz zatvora. Šon Pen nosilac je radnje, ali se još jednom našao i u ulozi reditelja. Zaigrao je sa ćerkom i sinom Hoperom, i kolegama Džošom Brolinom i Majlsom Telerom, a da li će zajedničkim snagama osvojiti i dobre komentare i nagrade, ostaje da vidimo.

Pascal Le Secretary In / Getty images

Dilan Fransis Pen rođena je 13. aprila 1991, u braku holivudskog glumca i Robin Rajt. Do sada je imala priliku da se oproba kao model, ali i glumica u sporednim rolama. Tokom odrastanja koje je provela u malom gradu u Kaliforniji, maštala je da kada stasa bude scenaristkinja, te je otpočela školovanje za to zanimanje, od čega je ubrzo odustala. Roditelji je u toj odluci nisu podržali, lišili su je finansija, pa je, po sopstvenom priznanju za The Daily Beast, sedam meseci dostavljala picu.

Radila je kao konobarica, hostesa, honorarni urednik scenarija, ali i stažista u marketinškoj agenciji. Vremenom je uspela da se probije na tržištu modelinga, i postane zaštitno lice nekoliko brendova. Debi je ostvarila 2013. godine, saradnjom sa kompanijom Gap, a zatim je usledio poziv za učešće u spotu Nika Džonasa za numeru Chains, te filmovima Condemned i Elvis & Nixon. Možda je došao trenutak da igrajući vodeću ulogu u filmu svog oca skrene pažnju pa sebe i poploča put ka uspehu.

Izvor: Elle Italia

Fotografije iz naslovnog kolaža: Michael Kovac / Getty images, Jonathan Leibson / Getty images