Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

10 stvari koje znate samo ukoliko ste vodolija

AUTOR: CityMagazine 23 Jan, 2021
10 stvari koje znate samo ukoliko ste vodolija

Otpočela je vladavina horoskopskog znaka vodolije, koja traje od 20. januara do 18. februara. Zbog položaja planeta, osobe rođene u ovom periodu sa lakoćom uspevaju da ispolje svoju kreativnu stranu. Pored toga, visoko vrednuju nezavisnost i slobodu, koja im je preko potrebna da bi ostvarile svoje zamisli. Podjednako se snalaze u društvu, gde se katkad nametnu kao lideri, ali i kada prigrle samoću. Nadamo se da ste raspoloženi za malo razonode i proveru svojih. ili karakteristika sebi drage vodolije. Krećemo…

1. Ne vezujete se za grupu

Društveni ste i prija vam okruženje ljudi različitih interesovanja i poziva. Ipak, svoju istinsku prirodu otkrivate samo najužem krugu prijatelja, i ponekad vam je potreban otklon od svega. Takođe, ne dozvoljavate da se utopite u masu, već vam je važno da ostanete jedinstveni i svoji.

2. Ne pratite trendove

Niste pristalica trendova i dešava se da radite čak i suprotno kako biste se istakli. Negujete stil oblačenja koji prati vašu ličnost, a dovoljno je reći da je pevač Hari Stajls upravo vodolija.

3. Radite na sebi

Iz dana u dan se trudite da postanete bolja verzija sebe, i puno ulažete u to. Gledate napred, i pravite planove za budućnost, međutim dešava se da u tome preterate ili da prekoravate sebe kada nešto ne uradite savršeno.

4. Otvoreni ste

Vi ste oni koji će reći nešto što drugi ne smeju, jer se ne plašite reakcije. Naprotiv, volite da čujete komentar druge strane, a umete i da pokažete svoju tvrdoglavu stranu. U tim situacijama, drugima ne polazi za rukom da vas ubede u suprotno.

5. Volite dinamiku

Umete da prepoznate kada zapadnete u rutinu, i odmah ste spremni da nešto preuzmete po tom pitanju. Niste tip osobe koja će živeti u istom stanu ili raditi isti posao ceo život. Zbog toga vam prija da se s vremena na vreme izmestite, ili oprobate u novoj sredini ili hobiju.

6. Znate da budete sami

Cenite svoj mir, te vam ne prija prevelika bliskost sa prijateljima. Iako delujete ekstrovertno i društveno, nekad vam prija samoća. Volite okupljanja, ali za nijansu više, održavanje kontakta putem društvenih mreža.

7. Ne volite nadređene

Ne postoji ništa što vas više nervira od toga da vam neko govori kako da se ponašate i šta da radite. Kada vam se učini da ono što vam druga osoba predlaže nema baš puno smisla, nećete ni da se povinujete. Najbolja opcija za vas je posao u kome ste sami svoj gazda, jer tako najbolje funkcionišete.

8. Preuzimate rizik

Nijedan cilj koji pred sebe postavite ne deluje nedostižno. Ne zazirete od nepoznatog, već suprotno – idete mu u susret. Kako često razmišljate o narednim koracima, prija vam uloga inovatora, i osećaj da ste prvi u nečemu.

9. Uzdržani ste prema partneru

Iako vam ponekad zameraju da niste dovoljno otvoreni, to ne znači da niste emotivni, već samo niste vešti sa rečima. Za to vreme, u glavi vam se odvija dijalog, i pitate se šta partner u tom trenutku misli. Pokušajte da olakšate sebi život i priznate kako se osećate, jer druga strana ne ume da čita misli.

10. Zauzimate se za sebe i druge

Slikoviti ste i znate šta želite, pa vam nije teško da se za to i zauzmete. Volite da ujedinjujete ljude oko zajedničkog cilja, i podržite ih u njihovim poduhvatima.

Izvor: Vogue UK

Fotografije iz naslovnog kolaža: Unsplash

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…

Džoni Dep se vraća u Srbiju povodom promocije novog animiranog serijala

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije…