Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Da bi ojačali svoju vezu, mladić i devojka su odlučili da se vežu lancem

AUTOR: CityMagazine 18 Apr, 2021
Da bi ojačali svoju vezu, mladić i devojka su odlučili da se vežu lancem

Ako ste umorni od čestih raskida i mirenja sa istom osobom, možda bi trebalo da se ugledate na metod sledećeg ukrajinskog para. Aleksandar Kutlaj (33) i Viktorija Pustovitova (28) pronašli su veoma neuobičajen način da uvek budu nerazdvojni. Oni su, naime, za Dan zaljubljenih odlučili da svoje ruke vežu lancem na tri meseca i svoj život u tom periodu dokumentuju na društvenim mrežama.

„Svakim danom se sve više navikavamo na lance, pa nam više nije toliko neprijatno“, izjavio je Kutlaj za Rojters iz svog stana u istočnom delu Harkova.

Upravo je on došao na ovu šašavu ideju kada mu je Pustovitova rekla da želi da prekine njihovu vezu. „Nama je bilo pravilo da raskidamo bar jednom nedeljno. Tokom naše poslednje svađe Viktorija je ponovo htela da me napusti, a ja sam joj odgovorio da ću se bukvalno vezati za nju ako treba“, kazao je Kutlaj.

Pustovitova je prvo bila protiv ove ideje i čak je Kutlaju spustila slušalicu kada ju je predložio, ali posle nekog vremena je promenila svoje mišljenje. Već oko dva meseca, oni nemaju svoj lični prostor i sve rade zajedno, od odlaska u kupovinu do kuvanja.

„Želela sam da iskusim nešto drugačije, a možda i da osetim nešto drugačije“, rekla je Pustovitova i dodala: „Pristala sam na ovo jer ga volim“.

Ovaj par je u međuvremenu stigao i na ukrajinsku televiziju, gde su obasnili zašto su im ruke vezane lancem. Najaktivniji su, međutim, na Instagramu, gde svakodnevno objavljuju svoje zajedničke fotke i otkrivaju drugim parovima kako izgleda biti stvarno vezan za svog dragog 24 sata dnevno.

Izvor: Design You Trust