Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Evo kako bi izgledala deca poznatih filmskih i serijskih parova

AUTOR: CityMagazine 28 Feb, 2021
Evo kako bi izgledala deca poznatih filmskih i serijskih parova

Mnogi filmovi i serije podarili su nam čuvene parove čije smo avanture rado pratili i nadali se da će oni imati svoj srećan kraj. To se ponekad ostvarilo, ali ima i onih slučajeva u kojima su se likovi razišli ili je neko od njih preminuo, pa nam je ostalo samo da žalimo i zamišljamo šta bi bilo kad bi bilo.

Bez obzira na to kakav je razvoj situacije, retko kada vidimo i njihovu decu i kako ona izgledaju dok odrastaju. Ukoliko ste se zapitali kako bi izgledala deca nekih od popularnih parova iz filmova i serija, Hidrelej Diao ima odgovore za vas. On je, pomoću programa koji koriste veštačku inteligenciju, iskombinovao fotografije glumaca koji su tumačili poznate parove i napravio prikaze mogućeg izgleda njihove dece. Ukoliko su neki od tih parova već imali decu, on im je promenio pol ili ih prikazao nešto starije nego što smo ih već videli na malom ili velikom ekranu.

Veštačka inteligencija i programi za obradu fotografija i video snimaka imaju široku primenu. Osim toga što mnogim ljudima služe kao zabava za isprobavanje raznih filtera, vrlo su korisni u produkciji filmova, video igara i drugog zanimljivog sadržaja. Već smo viđali njihovo korišćenje za podmlađivanje ili ostarivanje poznatih ličnosti, moderne prikaze pojedinih istorijskih ličnosti, kao i realistične prikaze Diznijevih likova, a sada su na red došli poznati fiktivni parovi i njihova deca.

Neke od ovakvih fotografija možete videti u galeriji ispod teksta, a ukoliko vam se dopada rezultat, više ovakvih radova Hidreleja Diaa možete videti na njegovom Instagram profilu.

Izvor: Bored Panda