Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Idealan kućni ljubimac na osnovu horoskopskog znaka

AUTOR: Isidora Spasić 03 Jul, 2021
Idealan kućni ljubimac na osnovu horoskopskog znaka

Možda zvuči čudno izabrati kućnog ljubimca na osnovu horoskopskog znaka, ali zapravo svaki znak ima svoje lične karakteristike uz koje se neke životinjice više, a neke manje slažu. Saznajte to preciznije u narednim redovima, i pre svega se lepo zabavite!

Ovan (21. mart – 20. april) / Papagaj

Ovaj vatreni znak je nezavisan i voli obaveze. Tu vrstu potrebe za slobodom u potpunosti deli sa inteligentnim papagajem. A zbog svog gustog rasporeda, ovan će naći taman dovoljno vremena koliko je papagaju neophodno.

Foto: www.pexels.com

Bik (21. april – 21. maj) / Zec

Pošto je bik stabilan znak koji voli zemlju i prirodu, zec će se savršeno uklopiti u takav način života. Bik zna da bude tvrdoglav, ali i lojalan, pa će se sa puno ljubavi posvetiti svom mekanom prijatelju.

Foto: www.pexels.com

Blizanci (22. maj – 21. jun) / Majmun

Za blizance nije lako odabrati idealnog ljubimca, jer su oni nepredvidivi i sve im brzo dosadi. Ipak, minijaturni majmun može biti neobičan ljubimac koji će svakako držati blizančevu pažnju i uneti dinamiku u svakodnevicu.

Foto: www.pexels.com

Rak (22. jun – 22. jul) / Hrčak

Obično se kaže da je rak previše emotivan znak koji često menja raspoloženja. Upravo zbog toga mirni hrčak će rakovima pružiti utehu i zabavu kad god se budu osetili usamljeno.

Foto: www.pexels.com

Lav (23. jul – 22. avgust) / Zmija

Intenzivni i hrabri lav uživa da je u centru pažnje. Pošto snaga i lepota krase ovaj znak, egzotična zmija biće njihov idealan saputnik. Zajedno će biti glavni i dominantni, što je lavu veoma važno.

Foto: www.pexels.com

Devica (23. avgust – 22. septembar) / Riba

Pošto je devica krajnje pragmatična i komformistički nastrojena, jedna od glavnih stvari jeste da kućni ljubimac ne bude zahtevan. Tako će akvarijum sa jednom ili više riba probuditi mir u devičinoj duši.

Foto: www.pexels.com

Vaga (23. septembar – 23. oktobar) / Pas

Poznata kao neko ko je druželjubiv i lojalan, vaga će biti idealan vlasnik bilo kog psa. Neće imati problem da adekvatno brine o njemu; naprotiv – biće oduševljena da se stara o jednoj ili više kuca.

Foto: www.pexels.com

Škorpija (24. oktobar – 22. novembar) / Mačka

Misteriozna i analitična škorpija svoj će temperament lako poistovetiti sa onim kakav je karakterističan za mačku. Maca će biti tu da pruži toplinu škorpiji, a ova će biti gazda kakvog mačka samo poželeti može.

Foto: www.pexels.com

Strelac (23. novembar – 21. decembar) / Kornjača

Ako iko ceni slobodu i tumaranje naokolo, onda je to strelac. Kao znak koji je konstantno u pokretu, strelac mora imati ljubimca kome će ponuditi dom kakav zaslužuje. Kornjača je upravo taj ljubimac.

Foto: www.pexels.com

Jarac (22. decembar – 20. januar) / Gušter

Strpljiv, odgovoran i vredan jarac biće divan gazda baš svakom kućnom ljubimcu. Ipak, gušter će u njemu naći idealnu podršku, pošto će jarac učiniti sve što je potrebno kako bi ga adekvatno zbrinuo.

Foto: www.pexels.com

Vodolija (21. januar –19. februar) / Lasica

Inteligentna i znatiželjna vodolija uvek je i u svemu iznad proseka. Za nju nikako nije konvencionalan ljubimac, pa će se neobična i vrcava lasica uklopiti u životni stil kakav može imati samo vodolija.

Foto: www.pexels.com

Ribe (20. februar – 20. mart) / Morsko prase

Ribe su pune ljubavi, a osim što vole da neko brine o njima, i one vole da se staraju o drugima. Simpatično i nežno morsko prase će svaku ribu učiniti srećnom, pa će njihovo drugarstvo trajati dugo.

Foto: www.pexels.com

Naslovna slika: www.pexels.com

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…

Džoni Dep se vraća u Srbiju povodom promocije novog animiranog serijala

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije…