Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
KUVO TV počeo sa emitovanjem

KUVO TV, prva regionalna televizija sa sedištem u Banjaluci i programskim sadržajem u potpunosti namenjenim gejmerima, počela je sa emitovanjem. Reč je o specijalizovanom TV kanalu za sve zaljubljenike u video-igre, koji sada dobijaju nov, jedinstven i kvalitetan esport i gejming sadržaj. Svi gledaoci u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori, imaju priliku da uživaju u sadržajima novog KUVO TV kanala.

Mlada ekipa, iskusna u produkciji i gejmingu kao vrsti hobija, pretočila je ljubav prema video-igrama u nešto opipljivo, stvarajući nesvakidašnje televizijske formate. Svoje profesionalno iskustvo i strast spojili su u projekat KUVO TV-a, nudeći obožavaocima video-igara novu – TV dimenziju. Nekolicina entuzijasta sa kontrolerima u rukama pokrenula je revolucionarnu priču u našoj regiji, jer je KUVO TV prva televizija sa potpunim programskim sadržajem namenjenim gejmerima.

Popularnost gejminga i esporta svakodnevno raste, a procene su da danas 2,69 milijardi ljudi igra video-igre, te da će do kraja 2023. godine taj broj dostići 3 milijarde. Ogromno tržište zabave polako prerasta u ekonomsko tržište, koje po prihodima premašuje sva očekivanja.

Gejming se protkao kroz gotovo sve sfere savremenog života, tako i kroz takozvanu pop-kulturu. Zato je, osim gejming i esport sadržaja, deo programske šeme posvećen i ovoj populaciji.

Od informativnih sadržaja iz esporta, preko amaterske gejming scene, pa do emisija koje otkrivaju karakteristike najnovijih konzola, kontrolera i ostalih gejmerskih gedžeta – sve to vas čeka u programu KUVO TV-a.

Dobra zabava, namenjena mlađoj populaciji, budućim profesionalnim gejmerima, ali i aktivnim esportistima dostupna je u Srbiji u mts mreži na brojevima 155 i 782. U Crnoj Gori je u pitanju operater m:tel, a broj KUVO TV kanala je 91, dok je u Bosni i Hercegovini dostupan u m:tel paketu na broju 140, a u Logosoftu na broju 117. Zato vas pozivamo da uzmete u ruke svoje daljinske upravljače, kontrolere i upustite se u gejming avanturu koju donosi KUVO TV.

Najčitanije

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Kikiriki, semenke, sport za zube: Ne skidaj delove, pucaću!

Juče sam, izašavši iz kuće, videla jedan prizor koji mi je uveselio čitav dan. Sasvim običan prizor, reklo bi se.…

Najnovije - Scena

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…

Džoni Dep se vraća u Srbiju povodom promocije novog animiranog serijala

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije…

Vikend preporuke 15-17.10.

Dragi naši, kako bismo vam olakšali izbor aktivnosti za vikend, odlučili smo da na jednom mestu sakupimo nekoliko preporuka za…