Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

LEGO će početi da prodaje kockice od kojih možete napraviti sliku i okačiti je na zid

AUTOR: CityMagazine 08 Jul, 2020
LEGO će početi da prodaje kockice od kojih možete napraviti sliku i okačiti je na zid

Odrasli ljudi koji se osećaju mlado će uskoro moći da ponovo uživaju u jednoj od svojih omiljenih aktivnosti iz detinjstva, slaganju LEGO kockica.

Danski proizvođač igračaka je nedavno najavio da će se u prodaji pojaviti nova kolekcija LEGO kockica za odrasle pod nazivom LEGO Art, koja će ljudima omogućiti da naprave svoje slike i okači ih na zid ili ih stave na neko drugo mesto za ukras.

Iz kompanije LEGO su rekli da će biti dostupna četiri seta kockica od kojih će moći da se naprave čuveni Endi Vorholov portret Merilin Monro, portreti članova Bitlsa, portret Marvelovog superheroja Ajrona Mena i portreti likova iz filmskog serijala Ratovi zvezda.

Svaki od ovih setova će imati 3.500 kockica, koje mogu biti upotrebljene za pravljenje nekoliko različitih portreta. Uz svaki od njih će stići i odgovarajuća muzička pratnja tj. plejlista u trajanju od 90 minuta, koju možete da slušate dok slažete svoje umetničko delo.

„Muzika otkriva inspiraciju iza svakog od dizajna i pomaže odraslima da se opuste dok na nov način istražuju svoju ljubav prema umetnosti, muzici i filmu. Napravite svoje umetničko delo dok uživate uz muziku, divite mu se i okačite ga na zid!“, izjavio je Semjuel Džonson, glavni dizajner kolekcije LEGO Art.

LEGO Art setovi će biti pušteni u prodaju od 1. avgusta. Saznajte više o ovim LEGO kockicama za odrasle na sajtu ovog popularnog brenda igračaka.

Izvor: My Modern Met

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Tri neodoljiva jesenja recepta sa jabukama

Budući da je prava, kišovita jesen već stigla, ovih dana radujemo se toploj, ušuškanoj atmosferi kod kuće uz omiljene knjige,…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Najnovije - Scena

Ove inspirativne uporedne fotografije će vam pružiti neophodnu motivaciju za rad na sebi

Promene nabolje su i te kako moguće, a posebno ako ste dovoljno uporni i spremni na kontinuiran rad na sebi.…

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…