Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Momak iznenadio devojku prosidbom u Diznijevom crtanom filmu

AUTOR: CityMagazine 16 Jan, 2020

Momak po imenu Li Lohler je pronašao originalan način da zaprosi svoju devojku Stati, s kojom je u vezi još od srednje škole. On ju je pozvao na privatnu bioskopsku projekciju zajedno sa njihovim prijateljima, a film koji su gledali je bio Diznijev crtani Uspavana lepotica iz 1959.

Pred sam kraj ovog animiranog remek-dela, međutim, Stati je primetila da nešto nije u redu. Naime, glavni likovi, princeza Aurora i princ Filip, više nisu ličili na sebe, ali je ipak bilo nešto poznato u vezi sa njima; kao da su to bili ona i Li. U ključnoj sceni, Filip/Li je Aurori/Stati pokazao verenički prsten, koji je istog trenutka magično pao u ruke Lija. On se spustio na jedno koleno i zaprosio Stati, koja je bila totalno šokirana i nije mogla da veruje šta joj se događa. Naravno, pristala je da se uda za Lija, na oduševljenje svih prisutnih.

Li Lohler je došao na ovu genijalnu ideju kada je saznao da je Uspavana lepotica omiljeni film njegove ljubavi. Budući da nije imao iskustva u animaciji, on je angažovao Kejlu Kumbs da napravi novu scenu sa njim i Stati, koja se po stilu neće razlikovati od ostatka crtanog. Trebalo im je šest meseci da završe posao, ali kao što možete da vidite u klipu iznad teksta, rezultati su savršeni.

Na snimku ove spektakularne prosidbe videćete datu scenu iz crtanog, ali i reakciju buduće mlade, koja otkriva njenu zbunjenost onim što gleda na platnu, a kasnije i veliki šok kada sazna šta je posredi.

Izvor: My Modern Met

Najčitanije

Viktorija Bekam u šik izdanju za svečanu priliku

Viktorija Bekam je žena kojoj u stilskom pogledu gotovo da nema ravne, i to na svetskoj sceni. U prilog joj…

Ova hrana je dobra za mozak

Godinama se već priča o tzv. superhrani. To su namirnice koje su izrazito dobre za ljudski organizam, zbog čega je…

Veliki hit Elene Ferante konačno stiže na veliko platno

Književni fenomen poznat kao Elena Ferante ima mnoge fanove u Srbiji, a baš za sve vas imamo dobre vesti. Naime,…

Najnovije - Scena

Novi broj City Magazine-a u Danasu u utorak 26. oktobra

List Danas i City Magazine čekaju vas zajedno na trafikama širom Srbije u utorak 26. oktobra. Danas i City Magazine…

Zabavne slučajnosti koje se dešavaju samo jednom u životu

Kako biste reagovali da hodate supermarketom i na ambalaži nekog proizvoda ugledate ilustraciju čoveka koji izgleda isto kao vi? A…

Vikend preporuke 22-24.10.

Dragi naši, kako bismo vam olakšali izbor aktivnosti za vikend, odlučili smo da na jednom mestu sakupimo nekoliko preporuka za…