Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Neočekivano izvinjenje glumca kolegama iz serije „Prijatelji”

AUTOR: CityMagazine 10 Feb, 2021
Neočekivano izvinjenje glumca kolegama iz serije „Prijatelji”

Iako je premijerno prikazivanje serije iz naslova odavno za nama, neretko nailazimo na zanimljivosti sa snimanja, koje nas najčešće iznenade. Tokom prošle nedelje bavili smo se odnosom Metjua Perija i Džulije Roberts, koja se pojavila kao gost Prijatelja, a sada je tema još jedan sporedni lik, koga je tumačio glumac Fišer Stivens. Podsećanja radi, on je tumačio Fibinog dečka, po zanimanju psihijatra, tokom prve sezone. Naravno da mi kao gledaoci nismo osetili netrpeljivost na malim ekranima, ali izgleda da ovaj gospodin ima povod za izvinjenje.

Gostujući u emisiji Couch Surfing na kanalu PeopleTV, umetnik je priznao da se grozno odnosio prema kolegama i ekipi iza kamere, uz obrazloženje da mu je to bilo prvo iskustvo rada u komediji, da nije pratio prve epizode, i da u to vreme nije gledao televiziju. Međutim, desilo se još nešto na šta je ljutito odreagovao. Naime, nakon što je savladao svoje replike i zaputio se u Los Anđeles na snimanje, obavešten je da je došlo do izmena u scenariju. Kako nije bio upoznat sa tim kako se odvija priprema sitkoma, nije znao da je to uobičajen proces. Ipak, sada je svestan greške i toga da je trebalo da se kontroliše na pomisao da mu sledi ponovno učenje teksta, za koji je smatrao da je gori od prvobitno napisanog.

Friends

Stivens je zatim dodao da gotovo ni sa kim nije ostao u kontaktu nakon snimanja, i da je siguran da bi ga kolege u glavnim ulogama opisale kao snoba iz Njujorka. Usledilo je i izvinjenje, uz komentar da to nije bilo lepo od njega i da nije bio dorastao zadatku. Verujemo da Dženifer Aniston i ekipa sigurno pamte ovu nekolegijalnu epizodu, ali je ovaj gest svakako za pohvalu, iako dolazi nakon toliko godina…

Izvor: Cosmopolitan España

Naslovna fotografija: Netflix