Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

On „ubacuje“ svog oca u filmske i druge poznate scene

AUTOR: CityMagazine 02 Feb, 2021
On „ubacuje“ svog oca u filmske i druge poznate scene

Postoje razni načini da roditeljima pokažemo koliko ih volimo, od malih znakova pažnje poput poklona, pa do razgovora i zajedničkog provođenja vremena. Jedan ne isključuje drugi i poslednje vreme smo se prilično i uželeli da sa roditeljima provedemo više vremena nego prethodne godine, ali uvek treba biti dovitljiv. Met Bonito na jedan originalan način poklanja pažnju svom ocu i to je postalo hit na internetu.

Pre sedam godina, Met je pravio šašave slike na kojima njegov otac radi nešto po kući i okačio ih na Fejsbuk da ih vide porodica i bliski prijatelji. Kako su slike postale popularne, on je odlučio da oca pomoću Fotošopa ubaci u poznate istorijske scene, a potom i u one iz filmova i TV serija. Sve to prati zdrava doza humora koja oduševljava sve one koji pogledaju ove kreativne obrade fotki, tako da je to postala njihova godišnja tradicija.

Kao grafički dizajner, Met već dugo radi u Fotošopu i ovo je samo nov način za iskazivanje kreativnosti, a njegov otac vrlo rado učestvuje u pravljenju novih fotografija. Oni provode vreme zajedno što više mogu, ne samo kada na red dođe ova tradicija, a tokom pandemije su morali da budu malo kreativniji da bi se snašli. „Hvala Bogu na optičkom zumu“, kaže Met, koji ne odustaje od ove ideje. Kako izgledaju ove simpatične fotografije pogledajte u galeriji ispod teksta, a ukoliko vam se dopadaju, zapratite Meta na Instagramu i Fejsbuku.

Izvor: Bored Panda

Fotografije: the_dadvent

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…