Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Otkriveno koliko bi „Prijatelji‟ mogli da zarade od ponovnog okupljanja

AUTOR: CityMagazine 21 Feb, 2020
Otkriveno koliko bi „Prijatelji‟ mogli da zarade od ponovnog okupljanja

Vesti o okupljanju glumaca serije Prijatelji pojavljuju se svake godine, a fanovi se nadaju da će se njihova želja obistiniti. Bilo da ste epizode gledali tokom premijernog emitovanja, ili ste mladi gledalac koji tek sad spoznaje čari pravog druženja, verujemo da biste voleli da vidite čuvenu šestorku ponovo na jednom mestu. Mi smo već objavljivali tekstove na temu okupljanja, ali i zanimljivosti u vezi sa serijom, te aktuelnosti iz života glumaca, međutim čini se da ponovo imamo povod za pisanje. Ostanite sa nama i u nastavku, gde vas očekuju detalji pregovora o specijalu, koji očekujemo na proleće.

Za sada su poznati neki detalji, kao što je platforma na kojoj će se program emitovati, a reč je o HBO Max-u, koji uskoro počinje sa radom. Časopis The Wall Street Journal navodi da su čelnici kompanije Warner Bros blizu postizanja dogovora sa glavnim glumcima serije – Kortni Koks, Dženifer Aniston, Lisom Kudrou, Metjuom Leblankom, Metjuom Perijem i Dejvidom Švimerom, koji bi svakome od njih doneo između 2,25 i 2,5 miliona dolara. Pored njih, moguće je obnavljanje saradnje sa autorima serije, Dejvidom Krejnom i Martom Kaufman.

Ukoliko biste voleli da vidite nastavak priče, od čijeg završetka je prošlo gotovo 16 godina, moraćemo da vas razočaramo, jer će specijal obuhvatiti retrospektivu i razgovore sa junacima. Pretpostavlja se da će voditeljka programa biti Elen Dedženeris, jer će ona biti producent platforme HBO Max. Iako se emitovanje Prijatelja završilo sada već davne 2004. godine, glumci i producenti godišnje zarađuju više nego što prosečna osoba uspe za života. Na račun kompanije Warner Bros tokom 12 meseci legne iznos od neverovatnih milijardu dolara. Cifra koja se sada spominje znatno je manja od one koju glavna postava zaradi na godišnjem nivou, a to je 20 miliona dolara.

Za kraj, prema pisanju magazina Variety, Prijatelji su 2018. godine bili najgledanija serija platforme Netfliks, a na drugom mestu se našao Uvod u anatomiju. Kako popularnost serije ne jenjava ni nakon toliko vremena, kompanija Warner Bros je odlučila da otkupi prava, i to na 5 godina, i za to je izdvojila neverovatnih 425 miliona dolara.

Izvor: The List

Fotografije: Pinterest

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…