Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Stižu „Prijatelji“ u LEGO varijanti

AUTOR: CityMagazine 18 May, 2021
Stižu „Prijatelji“ u LEGO varijanti

Ako ste fan serije Prijatelji i LEGO kockica, imamo odlične vesti za vas i loše za vaš novčanik. Naime, najavljen je novi set od 2.048 kockica posvećen ovoj seriji, a koji obuhvata stan u kome su Rejčel i Monika, stan u kome su Džoi i Čendler, hodnik između stanova i osvetljenje koje daju osećaj studijskog snimanja.

Nakon uspeha koji je doživeo set posvećen kafiću Central Perk odlučeno je da se napravi još jedan set posvećen ovoj kultnoj seriji, sada sa još više elemenata i osvrta na poznate trenutke. Neki od elemenata su: fotografija Gledis, štap za bockanje „ružnog golog tipa“, patka i pile, čizkejk koji pada na pod, pas Pet… Obuhvaćeno je sedam figurica, naslovna šestorka i Dženis.

Ako ste fan Prijatelja, odmah ćete prepoznati omaže mnogim epizodama, poput one sa Monikinom ćurkom za Dan zahvalnosti, čuvenim Džoijevim i Čendlerovim foteljama na rasklapanje, Fibinoj kućici za lutke i mnogim drugim. Nivo detalja je zapanjujući, a ovaj set je deo linije namenjene nešto starijim kupcima koji vole lep dizajn i mnogobrojne reference.

Set će inače biti dostupan za poručivanje od 1. juna, a koštaće 150 dolara. Ne znamo kada će stići do naše zemlje, ali verujemo da ima puno fanova koji već razmišljaju gde bi mogli da ga smeste u svom domu. Dodatne fotografije seta možete videti u galeriji u nastavku.

Izvor: Collider

Fotografije: LEGO