• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Internacionalna kuhinja: Puberaj

Internacionalna kuhinja: Puberaj

Peđa Kresojević
03.12.2022. 1 min Restorani

Nakon dve godine ponovo smo posetili Puberaj u Novom Sadu i više nego prijatno se iznenadili našavši ga u još svežijem i maštovitijem izdanju!

Volšebno dizajniran poveliki prostor vešto spaja berbernicu, kafe, klub i moderan street food koncept koji zaista ima šta da ponudi. Dodajte tome i vrlo ljubazan servis – konobara koji ume i zna da preporuči, imate na više nivoa atraktivan doživljaj u srcu Novog Sada.

Meni nije predugačak, podeljen je u par segmenata i to: Sendviči, Burgeraj, Tortilje, Glavna jela.

View this post on Instagram

A post shared by PUBeraj (@puberaj)

Apsolutni favorit među ovdašnjim sendvičima je Philly Cheese, „sendvič kuće“ sa moćnom fuzijom ukusa, odlično tretiranim mesom, sirom koji se rastapa i razliva, sve baš kako treba.

Sa druge strane, od „ozbiljnijih jela“ probali smo dopadljivo finu piletinu sa bukovačom. I ovde sve pohvale idu na račun sjajno pripremljenog mesa, sočnog, u finom skladu sa kremastim sosom i povrćem.

View this post on Instagram

A post shared by PUBeraj (@puberaj)

Na meniju je i nekoliko vegetarijanskih opcija, Zelena pijaca i Bečka vege, kao i jela neobičnih naziva: Le Goulash, Bruce Lee riža i Dvosed. Potaž od pečuraka lepo je uvodno zagrevanje, dok je fini twist imao čokoladni tart sa marakujom kao sasvim zgodna završnica. Lepo razigrano u svakom pogledu i u svim detaljima enterijera i menija.

View this post on Instagram

A post shared by PUBeraj (@puberaj)

Naslovna fotografija: Photo by Lefteris kallergis on Unsplash

Oznake:

internacionalna kuhinjanovi sadPuberaj

Podeli

Zaprati Autor

Peđa Kresojević

U ozbiljnim godinama otkrio da ume i ponešto da napiše o njima. Veruje da je obišao skoro sve restorane u Beogradu i Novom Sadu, i još neke po Srbiji, i o skoro svakom od njih pisao, u City Magazinu (sada i ubuduće), časopisu Vino & Fino i Yellow Cabu (nekada). Inače ne ume da kuva, ali voli da konzumira i proba. Ima diplomu Mašinskog fakulteta s kojim nema baš nikakve veze, osim činjenice da je solidan deo života, makar formalno, bio tamo. Bavio se trgovinom, ušao u svet knjiga i muzike i ostao tu. Voli da istražuje i pomera granice, daje prednost inovacijama u odnosu na klasiku, spreman da svim srcem podrži posvećenost i lični pečat u restoranima, i životu. Omiljeno jelo – neka nova kombinacija i neka nova kuhinja koju još nije probao.Gastro urednik i menadžer distribucije City magazina.

Ostali članci

Da li već osećate miris božićnih poslastica? Donosimo 3 recepta za čokoladne deserte u zdravijoj, ali ništa manje ukusnoj verziji
Prethodni

Da li već osećate miris božićnih poslastica? Donosimo 3 recepta za čokoladne deserte u zdravijoj, ali ništa manje ukusnoj verziji

Piroške sa sirom
Sledeći

Piroške sa sirom

Sledeći
Piroške sa sirom
04.12.2022.

Piroške sa sirom

Prethodni
02.12.2022.

Da li već osećate miris božićnih poslastica? Donosimo 3 recepta za čokoladne deserte u zdravijoj, ali ništa manje ukusnoj verziji

Da li već osećate miris božićnih poslastica? Donosimo 3 recepta za čokoladne deserte u zdravijoj, ali ništa manje ukusnoj verziji

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    žikina dinastija
    Pre Nikole Koje i Borisa Milivojevića, on je bio Miša iz serijala Žikina dinastija: Pogledajte kako danas izgleda
    CityMagazine
    eva braun
    Kako je nastajala pop muzika u inat užasnom vremenu: 30 godina kultnog albuma grupe Eva Braun
    CityMagazine
    Kalum Tarner
    Da li je Kalum Tarner naš sledeći Džejms Bond? Evo šta znamo
    CityMagazine
    žikina dinastija
    Gledao sam novi nastavak filma “Žikina dinastija” i rešio da rangiram svih 11 naslova iz ovog serijala
    CityMagazine
    hbo max decembar
    Decembar na HBO Max-u: Od prazničnih specijala do horora
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖